HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Mart 2024 Salı Saat: 10:16

4 YENİ TENİS KORTU O İLÇE'YE DEĞER KATACAK

Fatsa'da Gençlik ve Spor Bakanlığı desteğiyle Belediye tarafından inşaatları devam eden iki tanesi kapalı 2 tanesi açık olmak üzere dört tane tenis kortu çok yakında hizmete giriyor.
4 YENİ TENİS KORTU O İLÇE'YE DEĞER KATACAK

Tenis kortlarının hizmete girmesi ile Fatsa'da özellikle gençler ve bu sporu sevenler bahar ayından itibaren doya doya tenis kortlarının zevkini ve heyecanını yaşayacaklar.
"ESKİDEN BİR TANESİ VİZYONDU ŞİMDİ 4'Ü BİRDEN YAPILIYOR"
Tenis kortlarının yapımı ile ilgili bilgi veren Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, "Merhum Belediye Başkanı Mustafa Çamaş döneminde Fatsa sahilinde bir tane tenis kortu vardı ve o gün Fatsa'dan geçenler Fatsa da nasıl bir vizyon olduğunu hayal güçlerine sığdıramadıkları bir dönemden sonraki yıllarda şehrimizde tenis sporumun hiç konuşulmadığı bir döneme gitmiştik ama bugün geldiğimiz noktada iki tanesi kapalı 2 tanesi açık olmak üzere 4 tane tenis kortu 20 gün içerisinde tamamlanmış olacak ve hızlı bir şekilde tenis sporunu seven vatandaşlarımızın da hizmetine girmiş olacak. Tenis kortlarının 2 tanesi yarı olimpik yüzme havuzunun yanında iki tanesi de Şehir Stadyumu alanı içerisinde yapılıyor. Şimdiden spor severlere hayırlı olsun" dedi.
Başkan Kibar tenis kortları ile birlikte diğer spor yatırımlarının maliyetinin 200 milyon TL'nin üzerinde olduğunu söyleyerek, "Bu yatırımların bir çoğumu biz Gençlik ve spor Bakanlığımızdan aldık." diye konuştu.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : 4, YENİ, TENİS, KORTU, O, İLÇE'YE, DEĞER, KATACAK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler