- 15:28 Mustafa Elitaş Ordu’da!
- 14:39 Aybastılı Doktor, Almanya’da Başhekim Oldu!
- 14:11 Amasya’da Kuruyemiş Yüklü TIR’da Korkutan Yangın!
- 11:27 Yılmaz'dan, 21 Mart Nevruz Bayramı dolayısıyla mesaj yayınladı.
- 16:08 Minik Eller Yürekleri Isıttılar.
- 15:50 Karla Mücadelede Hız Kesmiyor!
- 15:15 EMEP, “23 Mart’ta dayanışma için eylem alanlarında olacağız.”
- 15:15 Geleceğe Nefes İçin Fidan Diktiler
- 15:14 Bucak’ta Basamaklar Daha Kolay Çıkılacak
- 15:06 ŞANLITÜRK: AYRIM YAPMADAN BÜTÜN BELEDİYELER DENETLENMELİDİR
- 15:04 ŞANLITÜRK KUTLADI
- 15:01 KOKARCA MÜCADELESİ
- 10:54 KIRSALDA KARLA MÜCADELE BAŞLADI
- 14:21 SAHNEDE BULUŞTULAR
- 13:16 MEHMET MURAT ÇALIK GÖZALTINA ALINDI
Fındık Fiyatı
Tekin Aşar Toprağa Verildi

Merhum için Altınordu ilçesinde bulunan Yazı Camii'nde düzenlenen cenaze namazına, şehirdeki önemli isimler ve siyasi temsilciler yoğun katılım gösterdi.
Cenaze namazına; Ordu Valisi Muammer Erol, Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekili Seyit Torun, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk, Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, AK Parti Ordu Eski İl Başkanı Halit Tomakin, Ordu Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Levent Karlıbel, basın mensupları ile iş ve spor dünyasından temsilciler katıldı.
Gazeteci Temel Aşar, cenazeye katılanların taziyelerini kabul ederken, ağabeyi Tekin Aşar'ın naaşı Yalı Camii’nde kılınan cenaze namazının ardından Şehir Mezarlığı'nda toprağa verildi.
Ordu'nun önde gelen isimleri, bir araya gelerek Tekin Aşar'a son görevlerini yerine getirdi.
Merhum Tekin Aşar'a Allah'tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı dileriz. Mekanı cennet olsun.