HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mart 2024 Pazartesi Saat: 13:07

KÖKENLİ MAHALLESİ AŞKIN TÖREN’İ BAĞRINA BASTI

Sahada yoğun bir çalışma yürüten Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, Kökenli ‘de coşkuyla karşılandı.
KÖKENLİ MAHALLESİ AŞKIN TÖREN’İ BAĞRINA BASTI

Sahada yoğun bir çalışma yürüten Altınordu Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Başkan Adayı Aşkın Tören, Kökenli ‘de coşkuyla karşılandı. 

Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, geride bıraktığı 5 yıllık dönem içerisinde Kökenli Mahallesi’ne yaptığı hizmetlerin toplu açılışını gerçekleştirdi. Kökenli mahallesinde coşkuyla karışlanan Başkan Tören’in toplu açılış programı mitinge dönüştü.

Kökenli’yi beton yol, sıcak asfalt, kültür evi, semt sahası ve cami çevre düzenlemesi başta olmak üzere birçok hizmet ile buluşturan Başkan Aşkın Tören “Açılış ve mahalle buluşmamızı coşkulu bir mitinge çeviren, destekleriyle gücümüze güç katan Kökenli ailemin her bir ferdine sonsuz şükranlarımı sunuyorum” dedi.

BAŞKAN TÖREN “92 MAHALLEMİZİ İLMEK, İLMEK DOKUDUK”

Şehri 5 yıl boyunca Türk yüzyılına hazırlamak için hep birlikte omuz omuza verdiklerini ifade eden Tören ”92 mahallemizi “bütün şehir eşit hizmet” anlayışıyla ilmek ilmek dokuduk. Mahallelerimizin ihtiyaçlarını anlamak ve ihtiyaçlarını karşılamak akıllı adımlar atmak için hep yanlarında olduk. Gittiğimiz her yerde sevgiyle, inançla, muhabbetle, rıza ve razılıkla karşılanıyoruz. 

Kökenli mahallemizde yaklaşık çeyrek asırlık hayal olan bir yol talebini de gerçekleştirerek Kocagölümüzü Altınordu’muz ile birbirine bağladık. Sadece Kökenli Mahallemiz değil, aynı zamanda bu yoldan hizmet alan 15 mahallemizde sıcak asfalt konforuyla buluşmuş oldu. Öte yandan tarımsal üretim, eğitim ve spor alanında da mahallemize önemli hizmetler ve tesisler kazandırdık. Bugün de hem komşularımızla bir araya geldik hem de hizmet ve tesislerimizin açılışını gerçekleştirdik” şeklinde konuştu.

YARINLARIN ALTINORDU’SUNU BİRLİKTE İNŞA ETMEYE DEVAM EDECEĞİZ

Her koşulda hemşehrilerinin yanında olduğunun altını çizen başkan Tören “Biz, bu toprakların kaderi kaderimiz dedik. Allaha hamdolsun bu 5 yıllık süreç içerisinde yaşadığımız bütün olumsuzluklara rağmen vatandaşımızın bağrından çıktığımız insanımızı hiç ama hiç yalnız bırakmadık. 

Bu şehir bize bir emanet. Altınordu’muzu imar etmek, ibadet aşkıyla geleceğe taşımak, bu emanetin hakkını vermektir. Biz de bu emanetin hakkını verebilmek, sokaklarında oynadığım, okul bahçelerinde arkadaşlık kurduğum güzel şehrimizin geçmişine sahip çıkmak, bugününü yaşanır kılmak, hizmetkârı olmaktan onur duyduğum insanımızın yüzlerini güldürebilmek, iyilikleri, güzellikleri, doğrulukları çoğaltmak için 5 yıl boyunca var gücümüzle çalıştık. Hemşehrilerimizden aldığımız güçle ve yürekten inanarak diyorum ki; 1 Nisan, beş yıl boyunca akıttığımız terin, ürettiğimiz sinerjinin, gönül birliği ile harcadığımız enerjinin milletimizin teveccühleriyle karşılığının alındığı gün olacak inşallah. Yüreğimizle bütün enerjimizle ve coşkumuzla yarınların Altınordu’sunu birlikte inşa etmeye devam edeceğiz. Biz hep birlikte başaracağız” diye konuştu.

Kökenli Muhtarı Onur Çakmak da yaptığı konuşmada hizmetleri için Başkan Aşkın Tören’e teşekkür ederek mahalle olarak Başkan Tören’e desteklerinin tam olduğunu belirtti.

Yapılan konuşmaların ardından kurdele kesilerek Hizmetler ve tesislerin toplu açılışı gerçekleştirildi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler