HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Mart 2024 Pazartesi Saat: 13:12

Akkuş Spor Kompleksinde Çalışmalar Başladı

Akkuş’ta sportif faaliyetlerin artması, sağlıklı nesillerin yetişmesi ve ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmak amacıyla spor kompleksi inşa ediliyor.
Akkuş Spor Kompleksinde Çalışmalar Başladı

Akkuş Belediyesi tarafından ilçeye yeni yaşam alanları kazandırmak ve sportif faaliyetleri artırmak amacıyla ilçe merkezine spor kompleksi inşa ediliyor. 55 bin metre karelik alana inşa edilecek olan spor kompleksinde futbol sahası, açık ve kapalı halı sahalar, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kort sahası, fitness alanları, koşu parkuru, yürüyüş parkuru ve çeşitli hizmet alanları bulunacak.

“İlçemize Yeni Bir Sosyal Alan Kazandırıyoruz”

Hafriyat çalışmalarının devam ettiği spor kompleksi alanında incelemelerde bulunan Akkuş Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan Adayı İsa Demirci, “Akkuş’umuzda eğitimde, sporda, iş hayatında, turizmde, sanayide ve birçok alanda yeni projeleri hayata geçirmeye devam ediyoruz. Şimdi de ilçemize yeni bir sosyal donatı alanı kazandıracak olmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Akkuş’ta sportif faaliyetlerin artması, sağlıklı nesillerin yetişmesi amacıyla ilçe merkezimize devasa bir spor kompleksi kazandırıyoruz. 55 bin metre karelik alana inşa edeceğimiz spor kompleksinde futbol sahası, açık ve kapalı halı sahalar, basketbol sahası, voleybol sahası, tenis kort sahası, binicilik tesisi, fitness alanları, koşu parkuru, yürüyüş parkuru ve çeşitli hizmet alanları bulunacak. Ben şimdiden bu projemizin ilçemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum” dedi.




Anahtar Kelimeler : Akkuş, Spor, Kompleksinde, Çalışmalar, Başladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler