HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
10 Mart 2024 Pazar Saat: 12:11

MARKA ŞEHİR ÜNYE

Ünye Medya İletişim Derneği tarafından düzenlenen MARKA ŞEHİR ÜNYE projesi Ünye Ramada Otel’de yapıldı.
MARKA ŞEHİR ÜNYE

Proje tanıtımına Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN, Ordu Eski Milletvekili Mustafa Hasan ÖZ, Anadolu’nun değişik illerinden gelen gazeteciler, Ünyeli siyasetçiler, işadamları ve vatandaşlar katıldılar.

Programın açılış konuşmasını Ünye Medya İletişim Derneği Başkanı Şakir Gürel yaptı. Gürel Ünye’nin tarihi geçmişinden hareketle bir marka şehir olduğunu bundan dolayı Ünye’nin marka değerine değer katmak için bu projeyi uyguladıklarını söyledi.

Ardından Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Büyükelçi Yavuz Selim KIRAN söz aldı. KIRAN konuşmasında; “Ünyeli olmaktan her zaman gurur duyduk ve duymaya devam edeceğiz. Rekabet kurallarının her gün yeniden belirlendiği günümüzde Marka Şehir Ünye projesini önemsiyoruz. Daha önce de başka projelerde misafirlerimizi ağırlamıştık. Bugün de güzel bir toplıuluk önünde Ünye’nin markalaşması için çabasını görüyorum. Bu şehrin kimliğini taşımanın ayrıcalığını katma değere dönüştürmek gibi bir sorumluluğumuz da var. Bu düşünceye katkı sunan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Bu heyecanımıza destek veren değerli katılımcılarımıza hassaten teşekkkür ediyorum. Ünye’nin markalaşması için destekleriniz çok önemli. Ünyeli ve Ünye’ye değer veren her birey bu çalışmaların birer ucundan tutacak. Tecrübelerden istifade edeceğiz ve Ünyemizi tanıtmaya devam edeceğiz. Marka şehir olduğumuzu herkese göstermeye devam edeceğiz. Bu çabaya ortak olan, destek veren başta Şakir GÜREL abimiz olmak üzere herkese teşekkürlerimi iletiyorum.” dedi.

Daha sonra eski Milletvekili ve Gazeteci Mustafa Hasan ÖZ’e proje kapsamında Ünye’nin markalaşmasına katkıları nedeniyle plaket verildi. ÖZ plaketini alırken “Ünyeli olmaktan bir kez daha gurur duyuyorum. Hangi zorluklardan bugüne geldiğimize baktığımda Ünye’nin hem markalaşmada hem de medya alanında çok ciddi gelişmeler yaşadığımızı müşahade ediyoruz. Şahsıma gösterilen teveccühe de ayrıca teşekkür ediyorum.” dedi.

ÖZ’e plaketini Bakan Yardımcısı Yavuz Seli KIRAN verdi

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler