HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2024 Cuma Saat: 16:59

KADINLAR EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

Fatsa Kaymakamlığı uhdesinde Fatsa Belediyesi ve Sosyal Hizmet Merkez Müdürlüğü iş birliği ile 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlar evlerinde özenle hazırladıkları el emeği ve göz nuru ürünlerini sergilediler.
KADINLAR EL EMEĞİ GÖZ NURU ÜRÜNLERİNİ SERGİLEDİ

Fatsa Cumhuriyet Meydanında düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Kale, İlçe Emniyet Müdürü Ferda Yılmaz, Aile ve Sosyal Hizmet İl Müdür Yardımcısı Zeki Demirak, daire müdürleri, kadın kooperatifleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Sergilenen el emeği ürünler, kadınların özverili çalışmalarını ve yeteneklerini bir kez daha ortaya koyarken, birlikte geçirilen bu anlamlı gün, kadınların toplumdaki önemine vurgu yapmanın yanı sıra kadınların bir araya gelerek dayanışma içinde olmalarını sağladı.
Bu güzel etkinlik, kadınların evlerinde özenle hazırladıkları el emeği ürünlerini paylaşma fırsatı sunarken, aynı zamanda birbirinden güçlü, başarılı ve özverili kadınları bir araya getirerek güçlerini birleştirmelerine vesile oldu.
Fatsa Belediye Başkan Vekili Muharrem Okyay Sarıhan 8 Mart Dünya Kadınlar Gününün kadınların toplumun her alanında hak ettikleri değeri bulmaları, eşitlik ve adalet içinde yaşamaları için bir hatırlatıcı olduğunu belirterek, “Bu özel gün vesilesiyle, tüm kadınlarımıza sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diliyor, birlikte nice güzel etkinliklere katılma fırsatı bulmayı umuyoruz. Unutmayalım ki her bir kadın, kendi özünde bir güç kaynağıdır ve toplumun gelişimine büyük katkılarda bulunmaktadır.” dedi.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : KADINLAR, EL, EMEĞİ, GÖZ, NURU, ÜRÜNLERİNİ, SERGİLEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler