HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2024 Cuma Saat: 16:09

HİLMİ GÜLER SEÇİM MARATONUNA DEVAM EDİYOR

Cumhur İttifakı Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler seçim maratonuna Altınordu ilçesinde devam etti.
HİLMİ GÜLER SEÇİM MARATONUNA DEVAM EDİYOR

Sabahın erken saatlerinde Ata Sanayi esnafı ile buluşan Başkan Güler günün ikinci yarısında ise Ordu Devlet Hastanesi’ne ziyaret gerçekleştirdi.
31 Mart Yerel Seçimlerine hazırlanan Başkan Güler, Ordu’nun 19 ilçesini karış karış geziyor vatandaşla kurduğu iletişim ile şehrin nabzını tutuyor. Bugününü Altınordu ilçesine ayıran Başkan Güler, sabah saatlerinde şehrin ticaret merkezlerinden biri olan Ata Sanayi esnafı ile buluştu. Burada tek tek esnafı ziyaret eden Başkan Güler, site esnafının desteğini aldı.
Günün ikinci yarısını da yoğun geçiren Güler, Ordu Devlet Hastanesi’ni ziyaret gerçekleştirerek sağlık çalışanları ve hasta vatandaşlar ile bir araya geldi. Burada sağlık çalışanlarına kolaylıklar dileyen Güler, hastanede tedavi gören vatandaşları da ziyaret ederek sağlık, afiyet ve şifa dileğinde bulundu. Öte yandan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla kadınların gününü kutlayan Başkan Güler onlara karanfil takdim etti.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : HİLMİ, GÜLER, SEÇİM, MARATONUNA, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler