HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
8 Mart 2024 Cuma Saat: 15:05

Vali Erol, Kadın Personellerin Gününü Kutladı

Vali Muammer Erol, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Ordu Valiliği İçişleri Birimlerinde çalışan kadınlarla bir araya gelerek, günlerini kutladı.
Vali Erol, Kadın Personellerin Gününü Kutladı

Vali Muammer Erol, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü münasebetiyle Ordu Valiliği İçişleri Birimlerinde çalışan kadınlarla bir araya gelerek, günlerini kutladı.

Yeni Hükümet Konağı Yerleşkesi Konferans Salonunda gerçekleştirilen program, 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nün hikayesinin anlatıldığı kısa bir video ile başladı.

Kadınlar Günü hikayesinin anlatıldığı video gösteriminin ardından, Valilik İçişleri Birimlerinde görev yapan kadın personellerin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutlayan ve çalışma hayatlarında başarı dileğinde bulunan Vali Erol, ”Sizlerle beraber mesai arkadaşıyız. Burada, Devletin bizden istediği ve bize sağladığı imkanlarla vatandaşlarımıza kamu hizmeti üretme noktasında, ailemizin, çocuklarımızın nafakasını temin etme gayretiyle bir şeyler yapmaya çalışıyoruz. Hem kendimize hem de bizden hizmet bekleyenlere dönük sorumluluklarımız var. Sizlerin de bunu en iyi şekilde yerine getirme çabalarınızın ve gayretlerinizin olduğunu biliyorum. Bizi biz yapan değerler penceresinden baktığımızda kadınlarımızı hep baş tacı yaptık ve el üstünde tuttuk. Onların ruhumuzdaki, gölümüzdeki yerlerine uygun olacak şekilde de onlara dönük tutum ve davranışımızı düzenlemeye çalıştık” diye konuştu.

8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen programda, Valilik içişleri birimlerinde görevli kadınlarımızda duygu ve düşüncelerini dile getirdiler.

Vali Muammer Erol, daha sonra düzenlenen kokteyle de 8 Mart Dünya Kadınlar Günü münasebetiyle kadın çalışanlara hediye takdim etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.




Anahtar Kelimeler : Vali, Erol, Kadın, Personellerin, Gününü, Kutladı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler