HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 14:21

Eğitim semineri düzenlendi

Ordu İl Müftülüğü tarafından Ordu İl merkez veilçelerinde KYK'lar, gençlik merkezleri, izcilik faaliyetleri ve benzeri alanlarda gençlerle çalışan Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları ve İlçe Gençlik Koordinatörlerine yönelik manevi
Eğitim semineri düzenlendi

Ordu İl Müftülüğü tarafından Ordu İl merkez veilçelerinde KYK'lar, gençlik merkezleri, izcilik faaliyetleri ve benzeri alanlarda gençlerle çalışan Vaizler, Din Hizmetleri Uzmanları  ve İlçe Gençlik Koordinatörlerine yönelik manevi danışmanlar eğitim semineri düzenlendi.

Altınordu İlçe Müftülüğü  Konferans salonunda düzenlenen seminer sözlerin en güzeli Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başladı. İl Müftüsü Dr. İsmail Çiçek selamlama konuşması yaparak personellerin motivasyonu nasıl yüksek kalmalı noktasında hakkında fikir ve önerilerde bulundu. Akabinde Gençlik ve Spor İl Müdürü Mustafa Genç gençliğin önemi ve hayatımızdaki yerinden bahsederek sizlerle eş güdüm içerisinde çalışıyoruz, sizlerin desteğine ihtiyacımız var dedi.

Alanında birçok uzman hocamızın sunum yaptığı seminerde, Diyanet Gençlik Hizmetleri manevi danışmanlık ve rehberlik eğitimi, sosyal medyanın gücü, etkin kullanımı, avantaj ve dezavantajları, yürütülen faaliyetlerin haber değeri ve sosyal medyada mahremiyet konuları ele alındı. 2 gün boyunca süren seminer hocalarımızın soru ve cevapları ile son buldu. 

 




Anahtar Kelimeler : Eğitim, semineri, düzenlendi

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler