HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
7 Mart 2024 Perşembe Saat: 11:03

Vali Erol; “Kadın Fedakârlığın Sembolüdür”

8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle bir mesaj yayınlayan Ordu Valisi Muammer Erol; “Kadın; yeryüzünde merhametin, şefkatin, sevgi ve fedakârlığın sembolüdür” dedi.
Vali Erol; “Kadın Fedakârlığın Sembolüdür”

Ordu Valisi Muammer Erol, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında yayınladığı mesajında “kadınların toplumdaki yeri ve önemi” konusuna değindi.

 

Vali Muammer Erol’un yazılı açıklaması şöyle:

 

Emekleri, sevgi dolu yürekleri ve fedakârlıklarıyla dünyamızı güzelleştiren, insanlığın umudunu yeşerten kadınlarımızın Dünya Kadınlar Günü kutlu olsun.

 

Kadın; yeryüzünde merhametin, şefkatin, sevgi ve fedakârlığın sembolüdür. Kadınların, aile içinde anne olmakla başlayan fedakârlıkları, sevgi, saygı, hoşgörü duyguları ile toplumu olumlu yönde etkileyen en önemli gücü olmuştur.

 

Toplumun temeli aile, ailenin temeli kadındır. Kadınlarımız her daim hak ettikleri konumda ailenin ve toplumun merkezinde yer almışlardır. Eğitimden sağlığa, siyasal yaşamdan, iş dünyasına kadar üstlendikleri sorumluluklarla Türk Milleti’nin geleceğe güvenle bakmasının teminatı olmuşlardır. Günümüzde kadınlarımızın ekonomik, sosyal ve siyasal alandaki etkinlikleri her geçen gün artmaktadır. Kadınlarımıza ne kadar güzel fırsatlar sunabilirsek, toplum olarak o oranda güçleneceğimiz inancındayım.

 

Bugün gerek ülkemizde gerekse dünyanın diğer ülkelerinde ekonomik alanda, sanayide, eğitimde, ticarette, siyasette velhasıl hayatın her alanında kadınların birçok başarıya imza attıklarını görüyoruz. Kadınlarımızın emekleriyle yarattığı başarı hikâyeleri, her geçen yıl gelişip, büyüyen ülkemizi, daha da güçlü hale getirmektedir. Emin adımlarla yürüdüğümüz ‘Güçlü Türkiye’ hedefimize ve Cumhuriyetimizin 2. yüzyılını ‘Türkiye Yüzyılı’ yapma yolundaki çabalarımıza, kadınlarımız da bilgileriyle, becerileriyle, emekleriyle katkı sağlamaktadır.

 

Bu vesile ile bütün kadınlarımızın “8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü” kutluyor, yüreklerindeki sevgi ve şefkati hiçbir karşılık beklemeden veren tüm annelerimize ve kadınlarımıza mutlu, huzurlu ve sağlıklı günler diliyorum.”

 

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler