HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 12:37

“Fatsa’nın Yüzyılı Başlıyor”

Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Proje Tanıtım Toplantısı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısında konuştu.
“Fatsa’nın Yüzyılı Başlıyor”

“FATSA’MIZI BÖLGENİN PARLAYAN YILDIZI HALİNE GETİRECEĞİZ”
Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Proje Tanıtım Toplantısı ve Meclis Üyesi Aday Tanıtım Toplantısında yaptığı konuşmada, “Şimdi! Üstelendiğimiz “Fatsa’nın Yüzyılı Başlıyor” misyonuyla 52+ yeni vizyon projelerimiz ve yatırımlarımızla şehrimizi daha da ayağa kaldıracak, Fatsa’mızı bölgenin parlayan yıldızı haline getireceğiz.” dedi.
Kültür ve Sanat Merkezinde gerçekleşen toplantıya önceki dönem Milli Eğitim Bakanı, TBMM Millî Eğitim Kültür Gençlik ve Spor Komisyonu Başkanı, AK Parti Ordu Milletvekili Prof. Dr. Mahmut Özer, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı ve Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr.Mehmet Hilmi Güler, İl Başkanı Selman Altaş, Milliyetçi Hareket Partisi Ordu İl Başkanı Mehmet Özçelik, İlçe Başkanı Yasin Sarıçiçek, il ve ilçe teşkilatı yönetim kurulu ve üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
“HİZMETLERİMİZLE HEMŞEHRİLERİMİZİN TEVECCÜHÜNE LAYIK OLMANIN GURURUNU YAŞIYORUM”
Programın başlangıcında konuşan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Çocukluğumun, gençliğimin ve her anımın geçtiği bu topraklara hizmet etme imkanım oldu” diyerek sözlerine başlayarak, “Hamdolsun 5 yıllık süre içerisinde “Görevden değil gönülden” diyerek birlikteliğimiz ile şehrimize kazandırdığımız hizmet ve eserlerimizle hemşehrilerimizin teveccühüne layık olmanın onur ve gururunu yaşıyorum.” dedi.
Fatsa Belediye Başkanı ve Belediye Başkan Adayı İbrahim Etem Kibar, konuşmasının devamında, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde, Sayın Bakanımız ve Milletvekilimiz Mahmut Özer’in ve Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın M. Hilmi Güler’in önderliğinde, Sayın Milletvekillerimizin ev sahipliğinde Fatsa’mızı ve Ordu’muzu gelecek aydınlık yarınlara birlikte taşıyacağımıza inanıyorum.




Anahtar Kelimeler : “Fatsa’nın, Yüzyılı, Başlıyor”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler