HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 12:17

Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, ödeme günlerinin planlandığını ifade ederek bayramdan önce emeklilerin hesaplarına yatıracaklarını açıkladı.
Bayram ikramiyesi ne zaman yatacak?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Işıkhan, kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamalarda, emekli bayram ikramiyesinin 2 bin liradan 3 bin liraya yükseltilmesine ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Bakan Işıkhan, Meclis tarafından onaylanan yasa ile ilgili olarak, "Biz her zaman en iyi rakamları vermeyi arzu ederiz. Ancak koşullar doğrultusunda hareket ediyoruz. İnşallah daha iyi hizmetlerimiz olacak." ifadelerini kullandı.

Ayrıca, ikramiyelerin hesaplara yatırılma sürecine de değinen Bakan Işıkhan, ödeme günlerini planladıklarını belirterek, "Bayramdan önce emeklilerimizin hesabına aktarmış olacağız." dedi. Bu açıklama, emeklilere yapılacak olan bayram ikramiyesinin bayram öncesinde hesaplarına geçeceği müjdesini içeriyor.

Bakan Işıkhan, gazetecilerin prim günü eşitlemesi konusundaki sorusuna da yanıt verdi. Orta Vadeli Program'da (OVP) konunun yer aldığını ve düzenleme içine alınacağını belirten Işıkhan, istihdamın arttırılması ve kayıt dışılığın azaltılmasının hedeflendiğini vurguladı. Ayrıca, emeklilere yönelik desteklerin devam edeceğini ve çalışmaların sürdüğünü ifade etti.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : Bayram, ikramiyesi, ne, zaman, yatacak?

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler