HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
5 Mart 2024 Salı Saat: 11:51

ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, vatandaşların daha rahat bir yaşam sürmesi için yeni projelere imza atarken ziyaretleri ile de vatandaşlarla bir araya gelmeye devam ediyor.
ESNAF VE VATANDAŞLARLA BİR ARADA

Bu kapsamda, Yeniyol mevkiinde esnaflarla buluşan ve taleplerini dinleyen Başkan Aytekin Şenlikoğlu, esnafın yoğun ilgisiyle karşılaştı.

Söz konusu ziyaretlerde esnafa hayırlı işler temennisinde bulunan, esnafların talepleri ve mahallelerinin eksikliklerini de istişare edip kendisine iletilen talepleri yerinde dinleyen Başkan Aytekin Şenlikoğlu, Giresun’u birlikte yönetmeye devam edeceklerini söyledi.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, esnaf dostu belediye olarak her fırsatta esnaflarla bir araya geldiklerini belirterek: “Memleketin derdiyle ilgilenip, milletin meselelerini konuşmayı sürdüreceğiz. Şehrimizin sosyal ve ekonomik hayatında önemli bir rol oynayan esnaflarımızı ziyaret ediyor, onların ihtiyaçlarını dinliyoruz. Şehir hayatını daha konforlu hale getirebilmek için çalışıyoruz. Ziyaret ettiğimiz her yerde büyük bir teveccühle karşılaşıyoruz. Muhabbetleri ve güler yüzleriyle içimizi ısıtan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyorum, esnafımızı seviyoruz ve her zaman esnafımızın yanındayız.” şeklinde konuştu.

Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren esnaf ve vatandaşlar, belediyenin devam eden çalışmaları ve planlanan projeleri hakkında da bilgi aldı.




Anahtar Kelimeler : ESNAF, VE, VATANDAŞLARLA, BİR, ARADA

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler