- 16:00 CHP Altınordu’da Yeni Başkan Halis Poyraz
- 15:47 Mesudiye’ye Modern Ulaşım: Yollar Konfor Kazandı
- 15:41 Ordu’da Engelli ve Eski Hükümlülere Hibe Desteği Başvuruları Başladı
- 15:35 Altınordu’da 4-6 Yaş Kur’an Kursu Açıldı
- 12:51 Ordu’dan Silivri’ye: Özeller’in Yargı Süreci Başlıyor
- 12:46 Eylül Ayı Enflasyon Rakamları Açıklandı: Yıllık Oran %33,29’a Yükseldi
- 12:34 Anahtar Parti’den İktidar Mesajı: “Emin Adımlarla Yürüyoruz”
- 12:31 4 Ekim Hayvanları Koruma Günü: Can Dostlarımız İçin Farkındalık Zamanı
- 12:29 Ordu’da Yeni Klasik: Kuzey Yıldızı ile Denize Açılmak!
- 12:17 Ordu’da Akaryakıta Yeni Zam Dalgası: LPG’ye 1,18 TL Zam Geldi!
- 11:26 Kantinler Mercek Altında
- 10:42 Grip Salgınına Karşı En Etkili Kalkan: Aşı
- 10:36 Havalimanında Gerçeği Aratmayan Tatbikat
- 12:33 Akkuş Belediyesi’nden Şehit Yakınları ve Gazilere İndirim Müjdesi
- 12:19 Ordu'da Yatırımcılar İçin Yeni Hibe Fırsatları Başladı
Fındık Fiyatı
“Bütün Şehir Eşit Hizmet”

Görev süresi boyunca kesintisiz sürdürdüğü hizmet seferberliği ve sosyal belediyecilik uygulamalarıyla şehrin her sokağına her köşesine ve her insanın hayatına dokunan Altınordu Belediye Başkanı Aşkın Tören, hemşehrilerinin hayır dualarını almaya devam ediyor.
Başkan Aşkın Tören’in “Bütün şehir eşit hizmet” ilkesiyle sahilin sıfır noktasından kırsalın en yüksek rakımına kadar ulaşan hizmet seferberliği ile kent merkezinde kendini hissettiren modern değişim ve dönüşümün yanı sıra, kırsal da yılların beklentilerine ve özlemlerine son veriliyor.
AYDINLIK MAHALLESİ DE RAHAT BİR NEFES ALDI
Başkan Aşkın Tören’in kent merkezinde hayata geçirdiği dev altyapı ve üstyapı yatırımlarının yanı sıra kırsal mahallelerde özellikle 72 mahalleyi kapsayan beton yol ve asfalt çalışmaları da vatandaşlardan büyük takdir topladı.
Aydınlık mahallesinde yapılan beton ve asfalt çalışmaları da mahalle sakinlerinin yüzlerini güldürdü. Aydınlık Mahallesi Kelyol Sokakta beton, Aktaş Sokakta da yapılan asfalt çalışmasıyla ulaşım güvenli, konforlu ve standardı yüksek bir yapıya kavuşturuldu.
Yapılan hizmetlerden memnuniyetini dile getiren mahalle sakinleri “Allah razı olsun Aşkın başkanımızdan. Gerçekten görülmemiş hizmetler aldık. Bu hizmetlerin üzerine dua ve teşekkür etmekten başka denilecek bir şey yok” sözleriyle Başkan Tören’e teşekkürlerini ilettiler.
BAŞKAN TÖREN “BİZİM GÜNDEMİMİZ YALNIZ HİZMET”
Laf değil hizmet üretiyoruz diyen Başkan Tören “bizim tek bir gündemimiz var. O da şehrimize ve hemşehrilerimize hizmet. Bu şiarla gece gündüz demeden çalışarak hemşehrilerimizi beklenen ve özlenen hizmetlerle buluşturmaya devam ediyoruz. Yaptığımız hizmetler ve dokunduğumuz gönüller en büyük gücümüz. Çok kıymetli hemşehrilerimizin bize olan güvenleri ve teveccühleri çalışma azmimizi daha da perçinliyor. İnşallah yeni dönemde de bu güvene layık olmak için azim ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz.”
Haber Merkezi