HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
4 Mart 2024 Pazartesi Saat: 14:57

İKİNCİ TATİL MÜJDESİ !

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Ünye’de hizmet veren ekmek üreticileri, işletmecileri, çalışanları ve aileleriyle bir araya geldi.
İKİNCİ TATİL MÜJDESİ !


Başkan Tavlı, “Tatil Uygulamasını Ayda İkiye Çıkarıyoruz”

Ünye’de her ayın ilk pazar günü tatil uygulamasının sorunsuz bir şekilde devam ettiğini belirten Başkan Tavlı, “Meslekler içinde en zor iki meslek var. Bunlardan biri de fırıncılarımızın mesleğidir. Sizin sıkıntılarınızı, dertlerinizi biliyoruz. Bu nedenle geçmişten bugüne yaptığımız istişarelerle ve toplantılarla bu sorunlarınıza çözüm olma yolunda birçok çalışma yürüttük. Bu çalışmalarımızdan biri de her ayın ilk Pazar günü tatil uygulamasıdır. 2018 yılından bu yana bu uygulama sorunsuz bir şekilde devam ediyor. Her hafta olmasa da ayda bir kez hem fırınlarımızın temizliği yapılırken hem de siz ustalarımız ailelerinizle vakit geçiriyorsunuz. Biz de yaptığımız istişareler sonucu bu uygulamayı ayda ikiye çıkarma kararı aldık. Her ayın iki Pazar günü siz aileleriniz keyifli vakit geçirirken fırınlarımızın da genel temizlik ve bakımı yapılacak. Bu uygulamamız şimdiden hayırlı olsun” dedi.

Başkan Tavlı, “Depremde ve Pandemide Fırıncılarımız Canla Başla Çalıştı”

Başkan Tavlı ekmek üreticilerinin yaşanan pandemi ve deprem afetlerinde öneminin bir kez daha ortaya konulduğunu belirterek, şunları söyledi; “son dönemde iki önemli süreçten geçtik. Pandemi döneminde herkes evlerine kapanmak zorunda kalırken siz üretime devam ettiniz. Bütün riskleri göze alarak mücadele ettiniz. Aynı şekilde geçtiğimiz yıl yaşadığımız yüzyılın afetinde de depremzede vatandaşlarımızın ekmek ihtiyacını karşılamak için canla başla çalıştınız. Hep birlikte bu zorlukları aştık. Allah ülkemize ve milletimize böyle sıkıntılar yaşatmasın.”

Başkan Yrd. Yüksel, “Biz Türkiye’nin Ekmeğini Üretiyoruz”

Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı’nın fırıncılara her zaman destek verdiğini ifade eden Türkiye Ekmek Üreticileri Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Murat Yüksel ise “Her gün 85 milyon nüfusun ekmek ihtiyacını karşılayan bir sektörüz. Türkiye’de yıllık 21 Milyon buğdayı üretimden tüketime milli ekonomiye kazandıran mesleğin mensuplarıyız. Ünye’mizde belediyemiz ve belediye başkanımızla uyum içinde çalışıyoruz. Ayda bir Pazar tatili uygulamasına geçmiştik. Bu uygulamayı sorunsuz bir şekilde sürdürüyoruz. Herkes mutlu oldu. Bu sürece destek veren Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum. Ayda iki Pazar tatili uygulamasına da önümüzde Ramazan ayı olması nedeniyle Mayıs ayında başlayacağız. Bunun için de bize destek veren Belediye Başkanımız Hüseyin Tavlı’ya teşekkür ediyorum” diye konuştu.




Anahtar Kelimeler : İKİNCİ, TATİL, MÜJDESİ, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler