HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 16:14

GÜNDÜZ SOKAKTA, AKŞAM HANELERDE

CHP Altınordu Belediye Başkan Adayı Ulaş Tepe, 31 Mart seçimlerine sayılı günler kala çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
GÜNDÜZ SOKAKTA, AKŞAM HANELERDE

Günün ilk ışıklarında esnaf ve vatandaşlar ile bir araya gelen Tepe, akşam ise haneleri ziyaret ediyor. Vatandaşların sorunlarını dinleyen Tepe, belediye başkanı seçildiğinde hayata geçireceği projeleri anlatıyor.
Ziyaretlerinde parti ayrımı olmaksızın hizmet etme anlayışını hakim kılacaklarını belirten Tepe, belediyenin bir arada huzurlu yaşamın güvencesi olacağına dikkat çeken Tepe, “Belediyenin kaynaklarını güçlendireceğiz. Kaynakları, halkın ihtiyaçları doğrultusunda, etkin ve verimli kullanacağız. Bunu yaparken de kimsenin partisine bakmayacağız. Belediye harcamalarında israfa, savurganlığa yer vermeyeceğiz. Kaynakları, sadece yurttaşlara hizmet sunmak amacıyla kullanacağız. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.
HER MAHALLENİN ÖNCELİKLERİ VE İHTİYAÇLARI FARKLI
Mahallelerin ihtiyaçlarının kendi içerisinde farklılık gösterdiğine dikkat çeken Tepe, gittiği her mahallenin sorunlarına yönelik atılacak adımları ve uygulanacak projeleri de vatandaşlarla paylaşıyor. Şahincili mahallesinde ev ziyaretinde bulunan Tepe, “Demografik yapısı, coğrafi dağılımı ve sosyo-ekonomik koşullarını göz önüne aldığımızda hayata geçireceğimiz yatırımlarla Şahincili mahallemizde her yaştan yurttaşımızın yaşam konforunu artıracağız.”
Bu zamana kadar Altınordu’da adım atmadık tek bir yer bile bırakmadıklarının altını çizen Tepe, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bize iletilen her sorunu, her öneriyi kaydettik. Raporlar oluşturduk. Çözüm önerileri geliştirdik. Altınordu’yu sosyal belediyecilikle ile buluşturmaya dünden hazırlandık. Bugün Altınordu’nun her sorununa her önerisine her beklentisine hâkim olan biziz. Bu sorunların nasıl çözüleceğini en iyi bilen de biziz. Bu doğrultuda emin adımlarla yürüyoruz ve artık Altınordu’yu çözüm odaklı düşünen, vatandaş odaklı, şeffaf ve güvenilir bir belediyecilik anlayışla buluşturmak için sabırsızlanıyoruz.”
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : GÜNDÜZ, SOKAKTA, AKŞAM, HANELERDE

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler