HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 16:01

BAŞKAN TAVLI, “MEMURKENT-KİRAZTEPE YOLUNU ULAŞIMA AÇIYORUZ”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Çınarlık Mahallesi sakinleriyle bir araya gelerek mahallede yapılan ve yapılacak olan çalışmalara ilişkin istişarede bulundu.
BAŞKAN TAVLI, “MEMURKENT-KİRAZTEPE YOLUNU ULAŞIMA AÇIYORUZ”

Başkan Tavlı Memurkent yolu ile ilgili yeni bir güzergahın daha hizmete açılacağını açıklayarak “Yeni güzergahımız özellikle zorlu kış mevsiminde vatandaşlarımıza kolaylık sağlayacak” dedi.

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı seçim çalışmaları kapsamında Kaledere Mahallesi’nde bulunan esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla da bir araya gelen Başkan Tavlı önümüzdeki dönem için destek istedi.  

Görev süresi boyunca Ünye Belediyesi’ni ekonomik olarak güçlü hale getirdiklerini belirten Başkan Tavlı sosyal ve kültürel projelerle de şehrin geleceğine yönelik yatırımlar yaptıklarını ifade etti. Esnaf ve vatandaşlardan Başkan Tavlı’ya tam destek sözü gelirken ikinci dönem Ünye’nin önemli birçok sorununun çözüleceğine inandıklarını belirtti.

Günboyu süren ziyaretlerin ardından akşam sohbeti için Çınarlık Mahallesi Göç Panorama site sakinleriyle bir araya gelen Başkan Tavlı hizmetlere ilişkin değerlendirmelerde bulunurken vatandaşların taleplerini de yerinde dinledi.

Başkan Tavlı, “570 Kilometrekare Alana Hizmet Ediyoruz”

Ünye’nin sadece merkez mahallelerden ibaret olmadığına değinen Başkan Tavlı, “Biliyorsunuz artık 85 mahalle ve 570 kilometrekare alana hizmet ediyoruz. Allah’a şükürler olsun kırsal mahallelerde de iklim değişikliği ile birlikte ani yağan yağmurlar nedeniyle bozulan yollar sebebiyle sıkıntılar yaşanıyordu. Bu sıkıntıları kökünden çözmek adına yaptığımız çalışmalar neticesinde sıfırdan belediyemize ve Ünye’mize kazandırdığımız konkasör şantiyesi, beton santrali ve araç parkıyla hizmet ediyoruz. Kısa zamanda 230 km. beton yol yaparak vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Ham madde ocağıyla beraber bir kompleks olan bu alanımız Ünye’miz için çok önem arz ediyor. İki yılımızı bu kompleksi kurmak için harcadık ancak önümüzdeki dönem itibariyle iki kat hizmet üretmeye devam edeceğiz. Bu da sizlerin takdiriniz ve teveccühünüz ile olacak” dedi.

Başkan Tavlı, “Çınarlık Mahallemizde Birçok Sorunu Çözdük, Çözmeye Devam Edeceğiz”

Ünye’nin önemli merkez mahallelerinden olan Çınarlık’ta birçok çalışma yürüttüklerini ifade eden Başkan Tavlı, “Yaptığımız beton parke yolların yanı sıra altyapı iyileştirmesi, doğalgaz olmayan binalara doğalgaz verilmesi, çocuk oyun alanlarının yenilenmesi ve yeni çocuk oyun alanları gibi çalışmaları bu mahallemize kazandırdık. Gençlerimize yönelik projelerimizi de önümüzdeki dönem hayata geçireceğiz. Önemli yollardan olan Martoğlu Sokak’ta yenileme çalışmasını da önümüzdeki dönem yapacağız” diye konuştu.

Başkan Tavlı, “Yeni Yol Askı Sürecinde”

Memurkent yoluna alternatif güzergah üzerinde çalıştıklarını ifade eden Başkan Tavlı sözlerini şöyle sürdürdü; “Burası ile ilgili önemli bir sorunu daha çözüyoruz. Memurkent’in üst kısmından Kiraztepe’ye giden imar yolu var. Uygulama yapılmadığı için yol gözükmesine rağmen açılması mümkün değildi. Allah’a şükürler olsun imarla ilgili çalışmalar bitti. Uygulamalarda askı sürecine gelindi. Askı süreçleri de tamamlandıktan sonra o yolu açtığımızda özellikle kış mevsiminde sıkıntı yaşayan vatandaşlarımızın sorunları çözülmüş olacak. Ancak sizlerin de bizleri Cumhurbaşkanımızın yanında bu şehre hizmet etmek için destekleriniz gerekli. Bu destekleri verdiğiniz takdirde biz de hizmetlerimizi önümüzdeki dönem de sürdüreceğiz.”

AK Parti Ünye İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan da hizmetlerin devamı için vatandaşlardan destek istedi. Çınarlık Mahallesi Muhtarı Ahmet Koç Başkan Tavlı ile güzel bir süreç geçirdiklerini ifade ederek hizmetleri nedeniyle teşekkür etti.

HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler