HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
3 Mart 2024 Pazar Saat: 15:25

ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor.
ÇALIŞMALARA TAM GAZ DEVAM

Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı Hilmi Güler seçim çalışmalarına tam gaz devam ediyor. Güler Ordu'da güne, Perşembe Yaylası'nda bulunan esnafları ziyaret ederek başladı.

sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımda bulunan Güler'in konu başlıkları şu şekilde;


Ordu'da Bereketli Bir Gün: Yayla Esnafını Ziyaret Ettik

Ordu'da güne, Perşembe Yaylası'nda bulunan esnafları ziyaret ederek başladık. Koçyiğitlerin yurdu Aybastı ilçemizdeki sonraki durağımız Pelitözü Mahallesi oldu. Hemşehrilerimizle kurduğumuz samimi bağ, yüzlerindeki tebessümler, gösterdikleri ilgi ve misafirperverlikleriyle birleşerek unutulmaz bir deneyim haline geldi.

Fatih Mahallesi Buluşması ve Özel Davet Yemeği

Daha sonra, Fatih Mahallesi'nde hemşehrilerimizle bir araya geldik. Umre ziyareti için kutsal topraklardan dönen Cemal Coşkun Beyefendi'nin düzenlediği davet yemeğine katıldık. İkram edilen lezzetli yemekler kadar, birlikte içilen çayla daha da koyulaşan muhabbetler, unutulmaz bir atmosfer oluşturdu. Aybastı'nın güzelliklerini İzzet Gündoğar kardeşimize emanet ettik, İzzet Gündoğar'ı ise Aybastılı hemşehrilerimize teslim ettik.

Asfalt ve Beton Yatırımlarıyla Ordu'yu Yeniden Şekillendiriyoruz

2019'dan bu yana şehrimize kazandırdığımız 2200 kilometrelik asfalt ve beton yol yatırımlarıyla, Ordu'nun altyapısını güçlendirmeye devam ediyoruz. Önümüzdeki 5 yıl içinde, 19 ilçemizin tamamında asfalt ve beton dökülmemiş tek bir yol bırakmamak için söz verdik. Her gittiğimiz yerde, "Birlikte başardık, birlikte kazanacağız" ilkesiyle karşılanmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Hemşehrilerimize Teşekkürler

Her ilçe, her semt, her mahalle ve her sokakta duyduğumuz memnuniyet ve destek, bizleri ayrıca mutlu ediyor. Gittiğimiz her yerde eser ve hizmetlerimizin karşılığını görmek, bizlere büyük bir motivasyon sağlıyor. Birlikte daha güçlü bir Ordu için yola devam ediyoruz. Bizleri uğurlayan tüm hemşehrilerimize teşekkür ediyoruz.




Anahtar Kelimeler : ÇALIŞMALARA, TAM, GAZ, DEVAM

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler