HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
1 Mart 2024 Cuma Saat: 11:57

FATSA'DA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞECEK

Fatsa belediyesinin gençlik ve Spor bakanlığı desteğiyle spor yatırımları kapsamında yaptığı yarı olimpik üzme havuzunda inşaat imalatı kısmı sona erdi.
FATSA'DA GELECEĞİN SPORCULARI YETİŞECEK

Yarı olimpik yüzme havuzunda doğalgaz bağlantısının yapılması beklenirken son testlerinin yapılmaya başlandığı belirtildi. Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar Yarı Olimpik Yüzme Havuzunun inşaat imalatının bittiğini belirterek, "Havuzun yanında kafeterya ve otopark da yapılacak. Aynı yerde gençlerimiz için 2 tane de kapalı tenis kortu yapıyoruz. Tenis kortunun brandalarının kapanması da 15-20 günü bulacak. Aynı zamanda aydınlatma ve zemin boyası da var. Bunlar uzun sürmeyecek kısa çalışmalar. İnşallah çok yakında kapalı yüzme havuzumuzu halkımızın hizmetine sunacağız. Şimdiden Fatsa'mıza ve bölgemize hayırlı olsun. Bu projenin tamamlanmasıyla Fatsa'mızı daha aktif ve sağlıklı bir spor hayatına kavuşturmayı hedefliyoruz." dedi.
"MAHALLEMİZE ÇOK YAKIŞACAK"
Dolunay mahallesi sakinleri de yeni yarı olimpik yüzme havuzu için Başkan Kibar başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ederek, "Fatsa halkı olarak çok mutluyuz. Belediyemize ve destek veren herkese teşekkür ederiz. Bu tesis, gençlerimize ve tüm halkımıza sağlıklı bir yaşam sunacak. İnşallah hep birlikte bu güzel tesisin tadını çıkarır, bir araya gelir ve spordan keyif alırız. Yarı olimpik kapalı yüzme havuzu sürekli büyüyen ve gelişen Dolunay mahallemize çok yakışacak." diye konuştular.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : FATSA'DA, GELECEĞİN, SPORCULARI, YETİŞECEK

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler