HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe Saat: 12:14

GENÇLİK MERKEZİ’NİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Fatsa Belediyesi tarafından yapımına başlanan ve ilçedeki gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerinin merkezi haline gelecek olan Tam Donanımlı Gençlik Merkezi’nin yapım çalışmalarında sona yaklaşıldı.
GENÇLİK MERKEZİ’NİN KABA İNŞAATI TAMAMLANDI

Gençlik Merkezinin ilçeye büyük değer katacağını belirten Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Gençlerimiz kültürel ve sosyal anlamda değişimi yaşayacak” dedi.
“GENÇLERİMİZ KÜLTÜREL VE SOSYAL ANLAMDA DEĞİŞİMİ YAŞAYACAK”
Fatsalı gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerine en iyi şekilde cevap verecek olan Tam Donanımlı Gençlik Merkezi’ndeki yapım çalışmaları tamamlandı. İç düzenlemelerin tamamlanmasının ardından merkezin açılışı yapılacak. Gençlik Merkezlerinin gençlerin kültürel ve sosyal faaliyetlerini artırdığına vurgu yapan Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, “Tam Donanımlı Gençlik Merkezi’nde her şey düşünüldü. 7 derslik, 1 adet kütüphane, 1 konferans salonu ile gençlerin ilçedeki kültürel ve sosyal anlamdaki eksiğini gidermiş olacak. Yakın bir zamanda ilçemize hizmet vermeye başlayacak. Tam donanımlı gençlik merkezimiz başta gençlerimize sonrasında Fatsa’mıza ve bölgemize hayırlı uğurlu olsun.” dedi.
haber merkezi





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler