HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe Saat: 11:28

GÜLYALI BELEDİYESİ 52. YILINI VEFA GECESİYLE KUTLADI

29 Şubat 1972’de kurulan Gülyalı Belediyesi, “Gelenekten Geleceğe Nesiller Boyu Hizmet” temasıyla düzenlediği Vefa Gecesi’yle 52. yılını kutladı.
GÜLYALI BELEDİYESİ 52. YILINI VEFA GECESİYLE KUTLADI

29 Şubat 1972’de kurulan Gülyalı Belediyesi, “Gelenekten Geleceğe Nesiller Boyu Hizmet” temasıyla düzenlediği Vefa Gecesi’yle 52. yılını kutladı. 

BAŞKAN TEPE: “BU BİR BAYRAK YARIŞI, BUNDAN SONRA BAYRAĞI TAŞIYACAKLARA YÜREKTEN BAŞARILAR DİLİYORUM”

Yerel seçimlerin 5 yılda bir yenilendiği hatırlatan Gülyalı Belediye Başkanı Ulaş Tepe, “Hizmetlerimizi bir bayrak yarışı olarak görüyoruz. 5 yıl önce devraldık, artık devretme zamanımız geliyor. Mesele insana hizmet, sorunları çözüp yaşamı kolaylaştırmak. Bugüne kadar Gülyalı’ya hizmet etme onuruna erişen belediye başkanlarımıza, muhtarlarımıza, belediye meclis üyelerimize ve emekçi personellerimize şükranlarımı sunuyorum. Yaşayanlara afiyet dolu bir ömür, yitirdiklerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Biz kocaman bir aileyiz. Her zaman Gülyalı’nın hizmetkârı olacağız” dedi. 

52. YIL ÖZEL BELGESELİ BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Gülyalı’da her zaman ilklerin öncüsü olmaya gayret gösterdiklerini ifade eden Başkan Tepe, “Kurum kültürümüzü oluşturmak ve bu konuda bir bellek meydana getirmek adına kuruluş yıl dönümü kutlama etkinliklerinin 2019 yılında ilkini gerçekleştirdik. Bu akşam benim için çok duygusal. Gülyalı Belediyemizin 52. kuruluş yıl dönümünü her anı ayrı bir manaya sahip programla kutladık. ‘Gelenekten Geleceğe Nesiller Boyu Hizmet’ temasıyla hazırladığımız Vefa Gecesi’nde belediyemizin kuruluşundan bu yana hizmette bulunan belediye başkanlarımızı ilk kez yayınladığımız belgeselle hayırla yad ettik.Hizmet etme onurunu ömrüm boyunca taşıyacağım ilk sevdam Gülyalı’yla ve Gülyalılı hemşehrilerimizle de bu vesileyle veda dileklerimizi paylaşıyorum. Önümüzdeki günlerde “Allahaısmarladık” demek için de ziyaret programımız olacak. Gecenin hazırlanmasında emeği geçen ekip arkadaşlarımızı yürekten kutluyor, katılım sağlayan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : GÜLYALI, BELEDİYESİ, 52., YILINI, VEFA, GECESİYLE, KUTLADI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler