HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
29 Şubat 2024 Perşembe

Ordu Rotary Kulübü, Başarılarını Onurlandırdı

Ordu Rotary Kulübü Meslek Hizmet Ödülünü bu yıl, başarılı çalışmalarından dolayı Sn. İş İnsanı Figen Alper’e, Sn. Gazeteci Erdoğan Erişen’e ve Sn. Psikolog Tuğba Bayrak’a takdim etti.
Ordu Rotary Kulübü,  Başarılarını Onurlandırdı

Rotary, İş ve Meslek yaşamında en iyiyi, güzeli ve doğruyu özendirmek için etik değerlerini bozmaksızın, fedakârlıkla hizmet ederek mesleki başarıyı yakalamış; ya da mesleğinde özel bir başarı elde etmiş kişilerin topluma ve yaşadıkları çevreye olan katkılarını da değerlendirerek ödüllendirmektedir.

Ordu Rotary Kulübü her yıl geleneksel olarak vermiş olduğu Meslek Hizmet Ödülünü bu yıl, başarılı çalışmalarından dolayı Sn. İş İnsanı Figen Alper’e, Sn. Gazeteci Erdoğan Erişen’e ve Sn. Psikolog Tuğba Bayrak’a takdim etti.

Meslek Hizmet Ödülleri 27 Şubat 2024 Salı günü Ordu Rotary Kulübü üyelerinin ve konukların katılımı ile Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Rtn. Mustafa Cömert tarafından Ordu Rotary Kulübü toplantı salonunda düzenlenen gecede takdim edildi.

Başkan Funda Irmak Yaptığı yaptığı konuşmada; “Bugün de burada toplanarak kuruluşumuzun en saygın çalışmalarından birini yerine getirebilmenin onurunu yaşıyoruz. Siz Sn. Psikolog Tuğba Bayrak, Siz Sn. İş İnsanı Figen Alper ve Siz Sn. Gazeteci Erdoğan Erişen meslek hayatınız boyunca; yaptığınız örnek çalışmalar ile hem meslektaşlarınıza hem de bizlere örnek oldunuz. Çalışmalarınızla meslekte yüksek ahlaki standartların yaygınlaşmasını teşvik ediyor ve özellikle genç meslek sahiplerini yüreklendirerek onların da yararlı işler doğrultusunda çalışmaları için önder oluyorsunuz. Ordu Rotary Kulübü olarak, iş ve meslek insanlarına yarattığınız bu onuru, gösterdiğiniz bu ışığı ve hizmet idealimizi yücelten bu katkınızı şükran ile anıyor ve bugün takdim edeceğimiz MESLEK HİZMET ÖDÜLÜ ile bu onuru gelecek kuşaklara aktarmak istiyoruz.” Dedi ve ödülünü takdim etmek üzere Uluslararası Rotary 2430. Bölge Guvernör Yardımcısı Rtn. Mustafa Cömert’i davet etti. Guvernör yardımcısı Rtn. Mustafa Cömert bu güzel ödülü kendisinin vermesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek Sn. Psikolog Tuğba Bayrak’ın, Sn. İş İnsanı Figen Alper’in ve Sn. Gazeteci Erdoğan Erişen’in plaketini takdim etti.

Daha sonra söz alan Sn. Psikolog Tuğba Bayrak, Sn. İş İnsanı Figen Alper ve Sn. Gazeteci Erdoğan Erişen bu ödüle laik görülmesinden dolayı mutlu olduğunu ifade ederek, Ordu Rotary Kulübüne teşekkürlerini sundular.

 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler