HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
28 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:23

VATAN KONULU ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİLER

Vatan ve Kahramanlık Buluşmalarında Şehit Aileleri, Ordu Anadolu Lisesi Öğrencileriyle Bir Araya Geldi
VATAN KONULU ETKİNLİKTE BİR ARAYA GELDİLER


Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından düzenlenen "Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları" etkinliği kapsamında, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Başkanı Gazi Nurettin Korkmaz, Şehit j. Uzm. Çvş Erdi Demirer’in eşi Burcu Demirer ve Şehit P.Uz.Çvş Ümit Kesti’nin babası Yılmaz Kesti, Ordu Anadolu Lisesi öğrencileriyle bir araya geldi. Bu anlamlı buluşmada, vatanı uğruna canlarını feda eden kahramanların hikayeleri gençlere aktarıldı.
Gazi Nurettin Korkmaz, Şehit j. Uzm. Çvş Erdi Demirer’in eşi Burcu Demirer ve Şehit P.Uz.Çvş Ümit Kesti’nin babası Yılmaz Kesti, öğrencilere vatanseverlik, fedakarlık ve şehitlik kavramlarını anlatarak, ülke için verilen mücadelenin önemine vurgu yaptılar. Kendi deneyimlerinden yola çıkarak gençlere cesaret ve milli değerlere bağlılık konularında ilham verdiler.
"Vatan ve Kahramanlık Buluşmaları” adı altında düzenlenen etkinlik, şehitlik mertebesine yükselen ve gazilik onuruna erişen vatan evlatlarının özverili hikayeleriyle gençlerin yüreklerini vatan sevgisiyle doldurdu. Öğrenciler, kahramanların özveri dolu yaşamlarından ve vatanları için gösterdikleri fedakarlıklardan derin bir şekilde etkilendiler.




Anahtar Kelimeler : VATAN, KONULU, ETKİNLİKTE, BİR, ARAYA, GELDİLER

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler