HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 15:38

PAZAR ESNAFIYLA KAHVALTI YAPTI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, haftanın ilk gününe Cinahmet Pazarı’nda başlayarak pazarcı esnafıyla kahvaltı yaptı.
PAZAR ESNAFIYLA KAHVALTI YAPTI


Pazarcıların isteklerini ve taleplerini dinleyen Başkan Aytekin Şenlikoğlu 5 yıllık dönemde hayata geçirdiği ve yapımı devam eden projeleri anlattı.

Başkan Şenlikoğlu, daha önce gündemlerinde olduğu Kapalı Pazar Yeri Projesi’ne muhalefetin konuyu yargıya götürmesinden dolayı başlayamadıklarını belirterek: “Burada 3,5 dönüm belediyenin, 9 dönümde Vakıflar Genel Müdürlüğü’nün yeri var. Vakıflar Genel Müdürlüğü ile gerekli anlaşmayı yaptık. Ardından imar değişikliğini de meclisten geçirdik ve projeyi hazırladık. Ancak muhalefet imar değişikliği durumunu mahkemeye taşıdı ve mahkemeden de henüz kararını açıklamadı. Bir ara karar verildiğinde 800 araçlık otoparklı, modern kapalı pazar yeri projemizin yapımına başlayacağız. Ayrıca pazar yerinin girişindeki binalar için de kentsel dönüşüm projemiz var. Bu dönüşümle birlikte pazar yerimizin girişi de geniş ve ihtiyacı karşılayan bir yol açacağız.” dedi.

Pazar tezgahlarını da gezerek hem esnafın hem de vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu pazarcı esnafı ve vatandaşlarla sohbet etti.

Yapmış oldukları ziyaretlerde vatandaşların takdiriyle karşılaştıklarını ifade eden Başkan Aytekin Şenlikoğlu: “Gittiğimiz her yerde memnuniyeti görmenin, takdirle karşılanmanın gururunu yaşıyoruz. Bizim belediyecilik anlayışımızda katılımcılık var. Şehrimizin sorunlarını birlikte çözmek ve şehrimizi daha iyi bir yer haline getirmek için hep birlikte çalışmalıyız. Bugün Cinahmet Pazar yerimizde, pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızla buluştuk. Hemşehrilerimizle iyi bir diyaloğumuz var. Vatandaşlarımıza hizmet etmenin onuruyla alnımız açık bir şekilde sokaktayız. Bizim derdimiz halkımızı ve esnafımızı dinlemek, her zaman onların yanında olmaktır. Samimi ve sıcak karşılamaları için kendilerine gönülden teşekkür ediyorum." açıklamasını yaptı.

Pazarcı esnafları ise Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun ziyaretlerinden memnun olduklarını belirterek kendisine teşekkür ettiler.




Anahtar Kelimeler : PAZAR, ESNAFIYLA, KAHVALTI, YAPTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler