HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 12:32

“Ünye’mize Hizmetimiz Katlanarak Devam Edecek”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Kuşçulu Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı.
“Ünye’mize Hizmetimiz  Katlanarak Devam Edecek”

Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Kuşçulu Mahallesi’nde vatandaşlarla kucaklaştı. Kırsal mahallelerinin ulaşım sorununa Ünye Belediyesi bünyesinde kurulan beton santrali ve konkasör şantiyeleriyle neşter vurduklarını söyleyen Başkan Tavlı, “Şiddetli yağmurlar sele dönüşerek yollarımızı tahrip ediyordu. Mahallelerimizi beton yollara kavuşturarak bu sorunumuzu kökünden çözdük” dedi.

31 Mart yerel seçimleri öncesi mahalle ziyaretlerini aralıksız sürdüren Ünye Belediye Başkanı ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Hüseyin Tavlı Kuşçulu Mahallesi’nde vatandaşlarla bir araya geldi.

Beraberinde AK Parti İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan, Kurucu İlçe Başkanı Abdulaziz Keskin, belediye meclis üyesi adayları ve partililerle birlikte vatandaşlarla kucaklaşan Başkan Tavlı 5 yılda yapılan hizmetleri anlattı.

Başkan Tavlı, “Kırsalda Ulaşımı Uzun Ömürlü ve Konforlu Hale  Getirdik”

Özellikle kırsal mahallelerin en büyük sorunlarından olan ulaşım sorununa neşter vurduklarını belirten Başkan Tavlı, “Hakikaten Ünye’de muhtarlarımız, teşkilatımız ve mesai arkadaşlarımızla birlikte önemli işlere, projelere ve çalışmalara imza attık. Daha önce görev aldığımız ilçe başkan yardımcılığı ve başkanlığı ile il genel meclis üyeliği tecrübemizle kırsal mahallelerimizde ulaşım sorununu çözmek için kolları sıvadık. Muhtarlarımız da yakından bilir köy yollarımızda yaptığımız çalışmalar Karadeniz’in iklim değişikliği nedeniyle tahrip oldu. Bu sorunu kökünden çözmek için yaptığımız çalışmalar neticesinde ilçemize bir adet beton santrali, ham madde ocağı ve konkasör şantiyeleri kazandırdık. Belediyemizim öz malı olan bu tesislerimizde üretilen beton, kırsal mahallelerimizin ulaşım sorununa merhem oldu. Ulaşımı uzun ömürlü hale getirmenin yanı sıra yollarda sel ve su baskınlarından oluşacak tahribatın da önüne geçmiş olduk. Kısa sürede birçok mahallemizde riskli bölgeleri ortadan kaldırdık. Bu tesislerimizle önümüzdeki dönem hizmetlerimizi katlayarak devam ettireceğiz. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye Yüzyılı Belediyeciliği için sizlerin desteklerini bekliyoruz” dedi.

İlçe Başkanı Hasan Fahri Alparslan ise hükümet ve yerel yönetim yatırımlarıyla Ünye’nin birçok hizmete kavuştuğunu belirterek destek veren vatandaşlara ve yaptığı hizmetler nedeniyle Başkan Tavlı’ya teşekkür etti.

Mahalle Muhtarı Davut Ocak yaptığı konuşmada Ünye’de verimli bir hizmet sürecinin geçtiğini belirterek yeni dönem için Başkan Tavlı’ya başarılar diledi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler