HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
27 Şubat 2024 Salı Saat: 10:40

"MİLLETİN SIRTINA BİNMEK YERİNE TAHTEREVALLİYE BİNERİZ"

31 Mart'taki yerel seçimlere sadece 32 gün kala, Ordu'da ilginç bir olay yaşandı.
"MİLLETİN SIRTINA BİNMEK YERİNE TAHTEREVALLİYE BİNERİZ"

Demokrat Parti ve Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayları, seçim kampanyası arasında beklenmedik bir mola vererek bir parkta bulunan tahterevalliye bindi ve renkli bir anı oluşturdu.

Demokrat Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serhat Çelebioğlu ile Saadet Partisi'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halit Duyar, seçim atmosferinden uzaklaşarak bir araya geldi. İki adayın samimi ve neşeli tavırları, etrafındakileri de güldürdü. Parkın tahterevallisinde bir araya gelen adaylar, seçim yoğunluğundan uzaklaşarak biraz keyifli vakit geçirdi.

Bu renkli an, seçim sürecinde gergin atmosferi bir nebze olsun hafifletti. Adayların spontane buluşması, siyasi rekabetin dışında dostane bir anı oluşturarak seçim kampanyasında hafızalarda hatırladıkça gülümsetecek bir anı bıraktı.

Öte yandan Demokrat Parti'nin Ordu Büyükşehir Belediye Başkan adayı Serhat Çelebioğlu'nun sosyal medyadan bir mesajı daha vardı.

Çelebioğlu; Bu video ile topluma verdiğimiz mesaj nettir. "Siyasi nezaketi önemseriz ve milletin sırtına binmek yerine tahterevalliye bineriz." şeklinde konuştu.




Anahtar Kelimeler : BAŞKAN, ADAYLARININ, TAHTEREVALLİ, KEYFİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler