HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
26 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 16:42

Mevcut Yönetimle Yeniden

TÜGVA Fatsa İlçe Genel Kurulu üyelerin ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti. Mevcut Başkan Erkan Şendur ve yönetimi tekrar seçildi.
Mevcut Yönetimle Yeniden

TÜGVA Fatsa İlçe Genel Kurulu üyelerin ve misafirlerin katılımıyla gerçekleşti. Mevcut Başkan Erkan Şendur ve yönetimi tekrar seçildi.

Fatsa Belediyesi Kültür Sarayınsa saat1 14.oo de gerçekleşen İlçe Genel kurulu Kur’an-ı Kerim tilavetiyle  ve ardından İstiklal marşının okunmasıyla başladı.

İstiklal Marşının ardından TÜGVA çalışmalarının anlatıldığı slayt gösterisi başladı.

Sunucunun Divan Başkanı ve TÜGVA Kardeniz Fatsa İlçe sorumlusu Özkan Aydın’ı divanı yönetmesi için sahneye davet etmesiyle genel Kurul Süreci başladı.

İlçe Genel Kuruluna Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat,Fatsa İlçe Başkanı İbrahim Etem Kibar,Ak Parti İlçe BaşkanıYasin Sarıçiçek,Ordu TÜGVA Temsilcisi Ömer Faruk Yücedağ,KaradenizBölge Temsilcisi Lokman Altaylı,üyeler ve misafirlar katıldı.

✅Divan Başkanı Özkan Aydın,Başkan Yardımcısı Oğuzhan Müftüoğlu ve Üyeler  Murat Süğümlü ve Mustafa Öksüz’ü divana davet etti.

Divan Başkanı TÜGVA Mevcut başkanı Erkan Şendur’u konuşmasını yapmak üzere kürsüye davet etti.

Başkan Şendur’un  Konuşması salonda bulunan TÜGVA’lı gençler tarafından sık sık sloganlarla kesildi ve Şendur’a desteklerini ifade ettiler. Sırasıyla Ordu TÜGVA Temsilcisi,Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,Karadeniz Bölge sorumlusu Lokman Altaylı ve son olarak Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat birer konuşma yaptılar.

Divan Başkanı yeni seçilen yönetim kurulunu sahneye davet etti.Yeniden seçilen Erkan Şendur bir selamlama konuşması yaptı.

Ardından plaket takdimi gerçekleşti  ve toplu fotoğraf çekiminden sonra genel kurul sona erdi. ÜNYE BÜLTEN




Anahtar Kelimeler : Mevcut, Yönetimle, Yeniden

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler