- 17:04 YILMAZ GÜVEN TAZELEDİ
- 12:00 FATSA’DA TARİHİ TEMİZLİK SEFERBERLİĞİ
- 10:44 “Durugöl’deki eski çöp alanı beton değil, yeşil alan olmalı!”
- 17:03 Kıranlı: “Teknikerlik bir madalyadır, gururla taşıyacağız”
- 14:40 EMNİYET MÜDÜRÜ ACAR, GAZETECİLERİ KONUK ETTİ
- 14:18 Gece Yarısı Zammı Yolda
- 13:02 8. Olağan Genel Kurul 1 Kasım’da
- 11:10 EMEP, “Durugöl Mahallesi'ndeki eski çöp alanı yeşil alan olmalı!”
- 12:52 102. Yıl Cumhuriyet Yürüyüşü Yapıldı
- 12:46 “Cumhuriyetimizi Türkiye Yüzyılı vizyonuyla taçlandıracağız”
- 12:42 “Cumhuriyetimizin Kazanımları”
- 12:37 102. yıl coşkusu
- 12:51 Rektör Prof. Dr. Orhan Baş’ın Cumhuriyet Bayramı Kutlama Mesajı
- 12:47 Vali Muammer EROL’un 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Mesajı
- 12:17 Çağdaş Demokratlar Platformu Güven Tazeledi
Fındık Fiyatı
Sürekli Kazaya Karışan Otomobilini Binaya Astı
Alanya'nın Oba Mahallesi'nde yaşanan ilginç bir olay, bölge halkını şaşkına çevirdi. Bir vatandaş, karıştığı bir kaza sonrasında aracını ön tampon bölgesinden iple binanın çatısına astı. Olay, çevre sakinleri tarafından büyük bir merak ve şaşkınlıkla izlendi.
Oba Mahallesi'nde Meydana Gelen Olay
Alanya'nın Oba Mahallesi'nde gerçekleşen bu olay, kaza yapan vatandaşın aracını alışılmadık bir şekilde çatıya asmış olmasıyla dikkat çekti. Aracın binaya dik bir açıyla asılı durması, bölge sakinlerinin ilgisini çekti ve olay yerinde meraklı bakışlara neden oldu.
Sosyal Medyada Hızla Yayıldı
Olay, sosyal medyada da hızla yayılarak geniş bir kitle tarafından paylaşıldı. Kullanıcılar, aracın çatıya asılma şeklini "ilginç bir ceza yöntemi" olarak yorumlayarak olaya ilgi gösterdi. Sosyal medyanın etkisiyle, bu olay kısa sürede gündem oldu ve birçok kişi tarafından konuşulan bir konu haline geldi.





