HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 13:24

HİLMİ GÜLER GÖLKÖY'DE COŞKUYLA KARŞILANDI!

Gölköy'de coşkulu kalabalığa hitap eden Ordu Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler konuşmasına Recep Tayyip Erdoğan'ın Gölköylülere selamını ileterek başladı.
HİLMİ GÜLER GÖLKÖY'DE COŞKUYLA KARŞILANDI!

        Gölköy'de coşkulu kalabalığa hitap eden Ordu Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler konuşmasına Recep Tayyip Erdoğan'ın Gölköylülere selamını ileterek başladı.

Konuşmasının başında sloganlarla sözü kesilen Mehmet Hilmi Güler gençlere seslenerek, “Bugün biz varız yarın sizlere teslim edeceğiz, size güvenimiz sonsuz” dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 30 yıllık bir beraberliklerinin olduğunu söyleyen Hilmi Güler, “Beş yıldır sizlerle birlikte güzel bir dönem geçirdik. Yeni dönemde de Gölköy'de Fikri Uludağ kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Bilge Başkan devlet Bahçeli ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın omuz omuza verilmesinin neticesinde Türkiye'nin dünyada yerinin sıralara doğru çıktığını söyleyen Hilmi Güler bu birlikteliğin devam etmesi sayesinde Türkiye'nin sırtının yere gelmeyeceğine değindi.

Milli Eğitim eski bakanı ve Ordu milletvekili Mahmut Özer'in yaptığı hizmetleri de gündemine alan Mehmet Hilmi Güler, “Sayın bakanımız Ordu’nun ciddi manada yatırım almasında önemli katkılarının olduğunu belirtti.

Gölköylü iş adamlarının Türkiye'nin her yerinde ve dünyada çok ciddi yatırımları gerçekleştiren isimler olduğunu vurgulayan Hilmi Güler bu şahlanışın durmadan devam edeceğine vurgu yaptı.

Gölköy'de ışıklandırma çalışmalarının tamamlandığını ve asfaltlama çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirten Hilmi Güler, otogar inşaatının bitmek üzere olduğunu söyledi. Bundan sonra yolculuklarının daha konforlu olacağını konkasör tesisinin ve taş ocağı tesisinin faaliyete alındığını belirten Güler,  buranın da iki yılda tamamlanacağını müjdeledi.

Türkiye şu ana kadar 400 milyon liralık yatırım yapıldığını söyleyen Güler, “Biz lafla değil eser'le vakit geçiriyoruz.

Ne derdiniz varsa hepsini burada istediğiniz kadar konuşabiliriz.” dedi.

HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : HİLMİ, GÜLER, GÖLKÖYDE, ÇOŞKUYLA, KARŞILANDI!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler