- 11:41 Şehit Kani Obi Parkı Hizmete Açıldı
- 15:21 “Hükümetten üretici köylüye yine destek yok”
- 14:42 DİSK Dev Emekli-Sen Ordu: “Emekliler Açlığın Pençesinde!
- 11:27 OGİD’den 73 Başarılı Öğrenciye Burs Desteği
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 11:18 Altınordu’da Kültür ve Sanat Rüzgârı: 9. Güzel Ordu Uluslararası Kısa Film Festivali Sürüyor
- 13:11 Traktör Kullanamayan Fındıkçıya Mazot Kredisi
- 20:06 AK Parti Ordu İl Başkanlığına Samet Özdemir Atandı
- 16:47 Yeni Haber Gazetesi 21. Yayın Yılına Adım Attı
- 15:52 Mahmut Özer’den Altınordu’ya Dev Projeler
- 15:48 ALTINORDU ŞAHİNCİLİ’DE YENİ ALTERNETİF GÜZERGAH
- 15:44 Ordu, Cumhuriyet’in 102. Yılına Hazırlanıyor
- 15:42 ÇAMBAŞI YAYLASININ CAN DAMARI OLACAK
- 15:40 Vali Erol, ÇED Başvurularını Yerinde Değerlendirmeye Devam Ediyor
- 15:37 AYBASTI İLÇE MERKEZİ MODERNLEŞİYOR
Fındık Fiyatı
HİLMİ GÜLER GÖLKÖY'DE COŞKUYLA KARŞILANDI!
Gölköy'de coşkulu kalabalığa hitap eden Ordu Büyükşehir Belediye başkanı ve başkan adayı Dr. Mehmet Hilmi Güler konuşmasına Recep Tayyip Erdoğan'ın Gölköylülere selamını ileterek başladı.
Konuşmasının başında sloganlarla sözü kesilen Mehmet Hilmi Güler gençlere seslenerek, “Bugün biz varız yarın sizlere teslim edeceğiz, size güvenimiz sonsuz” dedi.
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile 30 yıllık bir beraberliklerinin olduğunu söyleyen Hilmi Güler, “Beş yıldır sizlerle birlikte güzel bir dönem geçirdik. Yeni dönemde de Gölköy'de Fikri Uludağ kardeşimizle yolumuza devam edeceğiz” dedi.
Bilge Başkan devlet Bahçeli ve dünya lideri Recep Tayyip Erdoğan'ın omuz omuza verilmesinin neticesinde Türkiye'nin dünyada yerinin sıralara doğru çıktığını söyleyen Hilmi Güler bu birlikteliğin devam etmesi sayesinde Türkiye'nin sırtının yere gelmeyeceğine değindi.
Milli Eğitim eski bakanı ve Ordu milletvekili Mahmut Özer'in yaptığı hizmetleri de gündemine alan Mehmet Hilmi Güler, “Sayın bakanımız Ordu’nun ciddi manada yatırım almasında önemli katkılarının olduğunu belirtti.
Gölköylü iş adamlarının Türkiye'nin her yerinde ve dünyada çok ciddi yatırımları gerçekleştiren isimler olduğunu vurgulayan Hilmi Güler bu şahlanışın durmadan devam edeceğine vurgu yaptı.
Gölköy'de ışıklandırma çalışmalarının tamamlandığını ve asfaltlama çalışmalarının da hızla devam ettiğini belirten Hilmi Güler, otogar inşaatının bitmek üzere olduğunu söyledi. Bundan sonra yolculuklarının daha konforlu olacağını konkasör tesisinin ve taş ocağı tesisinin faaliyete alındığını belirten Güler, buranın da iki yılda tamamlanacağını müjdeledi.
Türkiye şu ana kadar 400 milyon liralık yatırım yapıldığını söyleyen Güler, “Biz lafla değil eser'le vakit geçiriyoruz.
Ne derdiniz varsa hepsini burada istediğiniz kadar konuşabiliriz.” dedi.
HABER MERKEZİ





