HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 13:07

Ödüller sahiplerini buldu!

eğitim öğretim hizmetleri sınıfında fiilen görev yapmakta olan yönetici /öğretmenler arasında düzenlenen "Kapı" temalı küçürek öykü yarışması düzenlenmişti.
Ödüller sahiplerini buldu!

Yarışmanın sonucunda, Zuver Kaya Mesleki Teknik Anadolu Lisesi Özel Eğitim Öğretmeni Sevil Şentirk birinci, Vilayetler Hizmet Birliği Adil Karlıbel İlkokulu Sınıf Öğretmeni Gül Aksoy ikinci, Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu Müdürü Turan Aksoy üçüncü olurken özendirme ödüllerini ise Adil Karlıbel Özel Eğitim Meslek Okulu Özel Eğitim Öğretmeni Şulen Kumcu ve Bayadı Ortaokulu İngilizce Öğretmeni Özlem Tali paylaştı.

Yarışmanın  ödül töreni  toplantı salonunda gerçekleştirildi. Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ile Milli Eğitim Müdürü Onur Bekyürek'in katılımıyla gerçekleşen ödül törenine özel büro biriminde görevli öğretmenimiz Tuna Eselioğlu ile yarışmada dereceye giren öğretmenler  katıldı.

Törende öğretmenlerle yarışma ve eserleriyle ilgili sohbet edildi.

 Sohbetin ardından Altınordu Kaymakam Refiki Recep Ali Çolak ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Onur Bekyürek, öğretmenleri  tebrik edip onlara plaket ile hediyelerini takdim etti. Hatıra fotoğrafının çekilmesiyle ödül töreni sona erdi.






HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Ödüller, sahiplerini, buldu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler