HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
24 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 13:05

Eğitimcilerle İstişarede Bulunuldu!

İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, ilçe ziyaretleri kapsamında Mesudiye ilçesinde okul ve kurumları ziyaret ederek öğrenci, öğretmen ve okul müdürleri ile bir araya geldi.
Eğitimcilerle İstişarede Bulunuldu!

Okul ve kurumlarıda eğitim öğretim ile ilgili çalışmaları yerinde görmek, öğretmen ve öğrencilerle bir arada olmak amacıyla İl Millî Eğitim Müdürü Mehmet Fatih Vargeloğlu, Mesudiye ilçesini  ziyaret etti. Mesudiye ilçe ziyareti kapsamında ilk olarak Topçam Şehit Canip Demircan İlkokulu ve Topçam Şehit Murat Öndin Ortaokulunu ziyaret eden Müdür, okul idaresi, öğretmenler ve öğrenciler  ile bir araya geldi. Okul idaresi ve öğretmenler ile öğretmenler odasında sohbet eden Müdür, eğitim öğretim faaliyetleri ve öğretmenlerin çalışmaları hakkında öğretmenlerden bilgi aldı. Sağlıklı, huzurlu ve başarılı bir eğitim öğretim yılı geçirmeleri temennisinde bulundu.

Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü ziyaret eden Müdür, görevine yeni başlayan Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk'e yeni görevinin hayırlı olması temennisinde bulunarak ilçenin eğitim öğretim faaliyetleri ile ilgili bilgi aldı. Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürlüğü  personelini birimlerinde ziyaret etti. Daha sonra Mesudiye Kaymakamı Bahri Gökalp ile bir araya gelerek Mesudiye ilçesinin eğitim öğretim faaliyetleri ve eğitim yatırımlarımız ile ilgili değerlendirmelerde bulundu. Kaymakamlık ziyaretinin ardından yapımı devam eden, 8 derslikli Mesudiye Özel Eğitim Anaokulu inşaatını yerinde gören Müdür, okulun yapım süreci ile ilgili Mesudiye İlçe Millî Eğitim Müdürü Emine Turan Öztürk'ten bilgi aldı. Mesudiye İmam Hatip Ortaokulunda okul idaresi, öğretmenler ve Mesudiye'de görev yapan okul öncesi öğretmenlerimiz ile bir araya geldi. Öğretmenler  ile sohbet eden Müdür, gerçekleştirilen çalışmalar ve eğitim öğretim faaliyetleri hakkında öğretmenler ile fikir alış verişinde bulundu.

Mesudiye Ortaokulunda okul müdürleri  ile toplantı yapan İl Millî Eğitim Müdürü  Mehmet Fatih Vargeloğlu, toplantıda "2023-2024 Eğitim-Öğretim yılına büyük bir heyecan ve umutla başladık. Hepimiz için çok ayrı ve büyük bir öneme sahip olan bu yılda, Cumhuriyetimizin 100. yılı coşkusuyla Türkiye Yüzyılı'na katkı sağlamak amacıyla var gücümüzle çalışıyoruz. En iyi yatırım çocuklara yapılan yatırımdır. Onların iyi bir eğitim alarak başarılı olması, vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetişmesi için bütün imkânlarımızla çalışıyoruz. Başarıyı artırmak için de ne gerekiyorsa yapacağız. Türkiye Yüzyılı'nın eğitim alanındaki temsilcileri olarak bizler ilimizde eğitimin tüm kademelerinde akademik başarıyı, sosyal kültürel ve sportif etkinliklerin çeşitliliğini ve bunlara katılımı arttırıp kendine güvenen, çözüm odaklı, geleceğe umutla bakan sağlıklı bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktayız. Bu amaçlar doğrultusunda, eğitim öğretim faaliyetlerinin etkili bir şekilde gerçekleştirilmesinde siz okul müdürlerimize oldukça önemli görevler düşmektedir. Bakanlığımız tarafından uygulamaya koyulan, "Dilimizin Zenginlikleri Projesi" ile Valimiz Muammer Erol himayelerinde, Müdürlüğümüz koordinesinde yürütülen, "Hayalimdeki Meslek Projesi"nin ilçemizde ve okullarımızda takibini yapalım. Okullarımızda sosyal ve kültürel faaliyetleri amacına uygun olarak talep edilen her alanda gerçekleştirmeye gayret edelim." dedi. Okul müdürlerimizin talep ve isteklerini dinleyen Müdür , emek ve gayretlerinden dolayı okul müdürlerimize teşekkür ederek yeni eğitim öğretim yılının başarılı, sağlıklı ve huzurlu geçmesini temenni ederek Mesudiye ilçe ziyaretini tamamladı.






HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Eğitimcilerle, İstişarede, Bulunuldu!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler