HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 15:00

TRAFİK MAGANDASI GENÇ ADAMIN HAYATINI KARARTTI

Ordu’da aşırı süratli bir sürücünün çarptığı ve ağır yaraladığı evli ve henüz yeni baba olmuş bir genç adamın bacağı, tüm çabalara rağmen ampute edildi.
TRAFİK MAGANDASI GENÇ ADAMIN HAYATINI KARARTTI

20 Şubat Salı gecesi Ordu’nun Altınordu ilçesinde Sahil Yolu Atatürk Bulvarı Fındık Kavşağı mevkiinde bu gece aşırı süratli olduğu belirtilen bir hafif ticari aracın bir motosiklete çarpmasıyla trafik kazası meydana geldi.
Çarpmanın şiddetiyle savrulan motosiklet sürücüsü 27 yaşındaki Cemil Bilgili ağır yaralandı. Kırmızı ışıkta duran motosiklete çarparak kazaya sebep olan ve olay yerinden kaçan hafif ticari aracın sürücüsü E.A., isimli şahıs polis tarafından yakalandı. Aşırı hızlı olduğu tespit edilen hafif ticari araç sürücüsünün yapılan kontrollerde aşırı alkollü olduğu tespit edildi.
Öte yandan kazada ağır yaralanan motokurye 27 yaşındaki Cemil Bilgili tedavi altına alındığı Ordu Devlet Hastanesi’ndeki tedavisi devam ediyor. Evli ve henüz daha iki hafta önce baba olduğu öğrenilen genç adamın yapılan tüm çabalara rağmen bacağı kurtarılamadı. Halen tedavisi hastanede devam eden gence destek olan ve her zaman yanında olan Ordu Motorsikletli ve Motorsikletsiz Kuryeler Derneği Başkanı Erdal Kahramanoğlu, Alkollü olduğu tespit edilen sürücünün serbest bırakılmasına da tepki gösterdi.
Kazaya sebep olan şahsın bir güvenlik görevlisi, bekçi olduğunu söyleyen Kahramanoğlu, “daha yeni baba olmuş bir arkadaşımızın, kardeşimizin hayatını karartan, bu trafik canavarının dışarıda elini kolunu sallayarak gezmesi vicdanlarımızı yaralıyor. Biz bu şahsın gereken cezayı alması için elimizden geleni yapacağız.” dedi.
Öte yandan Ordu’da bulunan tüm motokuryelerin, yaralı arkadaşlarına destek olmak ve şahsın ceza alması için önümüzdeki günlerde bir yürüyüş yapmaya hazırlandıkları öğrenildi.




Anahtar Kelimeler : TRAFİK, MAGANDASI, GENÇ, ADAMIN, HAYATINI, KARARTTI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler