HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 14:38

Ordu’da KISKAÇ-8 Operasyonu 61 Gözaltı

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından yürütülen “KISKAÇ-8” Operasyonu büyük bir başarıyla tamamlandı.
Ordu’da KISKAÇ-8 Operasyonu 61 Gözaltı

Operasyon kapsamında, FETÖ’nün askeri ve emniyet mahrem yapılanmalarına yönelik Ordu dahil 23 ilde eş zamanlı baskınlar gerçekleştirildi.

Adana, Amasya, Ankara, Aydın, Afyonkarahisar, Balıkesir, Batman, Gaziantep, İstanbul, İzmir, Erzurum, Nevşehir, Ordu, Osmaniye, Rize, Kastamonu, Kırşehir, Kocaeli, Konya, Mardin, Muğla, Sakarya ve Zonguldak illerinde yapılan operasyonlarda, örgütün askeri ve emniyet mahrem yapılanmaları içerisinde faaliyet gösteren ve sorumlu şahıslar ile operasyonel hatlar üzerinden irtibatlı oldukları belirlenen 61 şüpheli gözaltına alındı.

Şüphelilerin kriptolu haberleşme programı ByLock kullandıkları tespit edildiği gibi, örgütün “Gaybubet Evi” olarak adlandırdığı hücre evlerinde saklandıkları da ortaya çıktı. Ayrıca, FETÖ soruşturmaları kapsamında haklarında kesinleşmiş hapis cezaları ve aranma kayıtları bulunan şahıslar da operasyonlar sonucunda yakalandı.

Operasyonlar neticesinde, çok miktarda para, dijital materyal ve örgütsel doküman ele geçirildi. İçişleri Bakanı Yerlikaya, Emniyet Genel Müdürlüğü İstihbarat Başkanlığı ve Terörle Mücadele Daire Başkanlığı tarafından koordine edilen operasyonları tebrik ederek, “Kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Allah ayağınıza taş değdirmesin” ifadelerini kullandı.




HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Ordu’da, KISKAÇ-8, Operasyonu, 61, Gözaltı

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler