HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 11:37

Kırsal Mahallelerle Rekor

Fatsa Belediyesi, Kırsal Mahallelerde 75 km’lik sıcak asfalt çalışması gerçekleştirdi.
Kırsal Mahallelerle Rekor

Vatandaşlara kesintisiz ve kaliteli hizmet vermek için birçok çalışma gerçekleştiren Fatsa Belediyesi ekiplerinin 5 yılda yaptığı sıcak asfalt çalışmaları rekor seviyelere ulaştı.

Fatsa’nın gelişmesi ve güzelleşmesi adına önemli çalışmalara imza attıklarını kaydeden Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar,  “ Göreve geldiğimiz 5 yıllık süreçte Fatsa’mızın öncelikli sorunlarını planlarken bir taraftanda sorunların çözümlerine yönelik ekiplerimizle birlikte gece gündüz mesai harcadık. Gayemiz, Fatsa’mızın büyüyerek gelişmesine katkı sağlayarak modern bir şehir inşa etmekti. ” dedi.

BAŞKAN KİBAR; ‘’KIRSALDA 75 KİLOMETRELİK SICAK ASFALT ÇALIŞMASI GERÇEKLEŞTİRDİK ‘’

Şehir genelinde yapılan yol ve altyapı çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar tek amaçlarının vatandaşlara kesintisiz ve kaliteli belediyecilik hizmeti vermek olduğunu söyledi. Başkan Kibar açıklamalarının devamında şu ifadeleri kullandı, ‘’Göreve geldiğimiz günden beri hep söylüyoruz altyapı altyapı altyapı. Şehrimizin öncelikle altyapı haritasını çıkardık, nerelerde eksiğimiz varsa ivedilikle bunu raporladık. Biliyorsunuz altyapı belediyecilikte zor ve meşakkatli bir iş ama altyapı yapılmadan üstyapı olmaz bunu biliyorduk. Çalışmalara başladık, alt ve üst yapı çalışmalarımız ile zirveye çıktık. Her yıl altyapıya ayırdığımız payı artırarak devam ettirdik. Altyapısını tamamladığımız bölgelerde üstyapı çalışmalarına başlayıp tamamladık. Sorunsuz bir şehir için çalışmalarımıza devam edeceğiz.’’ dedi.




Anahtar Kelimeler : Kırsal, Mahallelerle, Rekor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler