HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
23 Şubat 2024 Cuma Saat: 08:56

SONSUZ ŞÜKRAN

Pençe-Kilit Operasyonu'nda Şehit Düşen Murat Atar'ın Ailesine Şehadet Belgesi Sunuldu
SONSUZ ŞÜKRAN

Vali Muammer Erol, 12 Ocak 2024 tarihinde Irak’ın kuzeyinde yürütülen Pençe-Kilit Operasyonu bölgesinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından yapılan sızma girişiminde çıkan silahlı çatışmada şehit düşen İstihkam Söz. Er Murat Atar’ın ailesine 'Şehadet Belgesi'ni takdim etti.

Kara Kuvvetleri Komutanlığınca gönderilen 'Şahadet Belgesi' ve 'Hizmet Anısı'nı, İkizce İlçesi Bolluk mahallesinde ikamet eden Şehit İstihkam Söz. Er Murat Atar’ın annesi Selma Atar’a takdim eden Vali Muammer Erol, “Aziz vatanımız için canını feda eden kahraman şehidimize Allah’tan rahmet diliyorum. Aziz ruhu şad olsun. Rabbim sizleri de cennetinde buluştursun” diyerek, başsağlığı ve sabır dileğinde bulundu.

“Şehadet Belgesi” takdim ziyaretinde, Şehit İstihkam Söz. Er Murat Atar için Kur’an-ı Kerim okundu ve dua edildi.

Kara Kuvvetleri Komutanı Orgeneral Selçuk Bayraktaroğlu imzasıyla gönderilen “Şehadet Belgesinde”, İstihkam Söz. Er Murat Atar; zaferleri ve mazisi insanlık tarihi ile başlayan Kara Kuvvetlerimizin asil bir ferdi olarak vatanın ve milletin bölünmez bütünlüğü uğruna şehitlik mertebesine ulaşmıştır. Göstermiş olduğu yiğitlik ve cesaretle Türk milletinin varlığının, birlik ve beraberliğinin ve vatan sevgisinin ölümsüz sembolü olarak hatırası sonsuza kadar kalbimizde yaşayacaktır” ifadelerine yer verildi.

'Şehadet Belgesi' takdim ziyaretinde, İkizce Kaymakamı Muhammed Fazıl Tüzel, İkizce Belediye Başkanı Osman Kaygı, İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Numan Öksüz, İl Emniyet Müdürü Atilla Aksoy, Ordu Askerlik Şubesi Başkanı ve Garnizon Komutanı Per. Asb. Kd. Bşçvş. Gökhan Ayhan da

hazır bulundu.




Anahtar Kelimeler : SONSUZ, ŞÜKRAN

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler