HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 13:50

ŞENLİKOĞLU, GİRESUN KENT KONSEYİ TOPLANTISI’NA KATILDI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, A. Mürşit Gürel başkanlığındaki Giresun Kent Konseyi Toplantısı’na katıldı.
ŞENLİKOĞLU, GİRESUN KENT KONSEYİ TOPLANTISI’NA KATILDI

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, A. Mürşit Gürel başkanlığındaki Giresun Kent Konseyi Toplantısı’na katıldı.

Toplantıda, Giresun Kent Konseyi bünyesinde göstermiş oldukları emek ve gayretlerden dolayı 33 kişiden oluşan Kent Konseyi Yürütme Kurulu üyeleri ile Kadın Meclisi, Gençlik Meclisi, Engelli Meclisi ve Çocuk Meclisi üyelerine plaketleri Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu ve Kent Konseyi Başkanı A. Mürşit Gürel tarafından verildi. 

Kent Konseyi Başkanı A. Mürşit Gürel de plaketini Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu’nun elinden aldı.

Törende konuşan Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu, bir şehrin ileriye taşınmasında sivil toplum kuruluşlarının önemine değinerek: “Şehrimizde faaliyet gösteren tüm sivil toplum kuruluşları ile koordineli çalışarak projeler hayata geçiriyoruz. Kent Konseyleri aynı zamanda şehrin sivil denetimini sağlıyor. Ayrıca, şehrin dinamiklerinin şehirle ilgili düşüncelerini, taleplerini yerel yönetimlere aktarmanın önemli araçlarından biri de Kent Konseyleri. Birçok konuda fikir üretebilir ve bunları yerel yönetimlere aktarabilirsiniz. Böylece kentle ilgili sorunların çözümüne katkı koyabilirsiniz. Gönüllülük üzerine kurulu Kent Konseyimize her türlü desteği veriyoruz, vermeye de devam edeceğiz. Şehrimizi hep birlikte daha da güzelleştirmek ve geliştirmek için tüm çabamızı harcıyoruz. Daha güçlü bir Giresun anlayışıyla bir araya geldiğimiz Kent Konseyimizin yürütme kurulu üyeleri olan sizlerle istişarelerde bulunmaktan büyük mutluluk duydum. Kent Konseyi Başkanımız A. Mürşit Gürel nezdinde yürütme kurulu üyesi arkadaşlarımıza başarılı çalışmaları için teşekkür ediyorum.” dedi.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler