HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 11:27

"OBB HALKIN PARASINI ÇÖPE ATIYOR"

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Yasin Uzun, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’nde yeni yaptırılan parke ve su akarlardan kırılanların yenilenme biçimine tepki gösterdi.
"OBB HALKIN PARASINI ÇÖPE ATIYOR"

        Emek Partisi Ordu İl Başkanı Yasin Uzun, Ordu Büyükşehir Belediyesi tarafından Altınordu ilçesi Sırrıpaşa Caddesi’nde yeni yaptırılan parke ve su akarlardan kırılanların yenilenme biçimine tepki gösterdi.

Emek Partisi Ordu İl Başkanı Yasin Uzun, Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin şehrin çeşitli yerlerinde yaptığı düzenlemelerde kullandığı malzemelerin dayanıklı olmadığını belirterek, “OBB halkın parasını çöpe atmaya devam ediyor. Cadde, sokak ve yürüyüş yollarında kullandıkları beton parkeler kısa süre içinde kırılmaya başladı. Süleyman Felek Caddesi’ndeki döşenen taşlar kırıldı, bir süre sonra yama yapmaya başladılar. Şimdi de Sırrıpaşa Caddesi’nde yeni yapılan düzenlemede bozulmalar başladı. Caddedeki beton döküm su akarları kırılmaya başladı. Bu kadar erken kırılmaların başlaması kullanılan malzemelerin sağlam olmadığını gösteriyor. Bu öngörüsüzlük yetmezmiş gibi kırılan yerlere akarları azaltan parke taşlar yerleştiriliyor. Hem akar gözleri azalıyor hem de cadde ve sokaklarda renk farklılığı nedeniyle yama görünümüyle estetik ortadan kalkıyor. Öngörüsüz ve planlamadan uzak belediyecilik anlayışın cezasını halk çekiyor. Paralar çöpe atılıyor.” dedi.

Keyfi yönetim devam ediyor

Yapılanların erken bozulmasının, yıpranmasının nedeninin beceriksizlikten kaynaklandığını söyleyen Uzun, “Belediye yönetimi keyfiliğini sürdürüyor. Yönetim halkla birlikte olmayınca böyle olumsuzluklar sürekli yaşanır ki OBB’de yaşanıyor. Kullanılan malzemelerin denetimi yapılmıyor ya da bilerek böyle yapılıyor. Bu kadar tesadüf olamaz. Döşenen taşlar, parkeler kısa zamanda kırılıyor. Malzeme mi kötü yoksa işler oldubitti biçimde mi yapılıyor belli değil. Nasıl olursa olsun halkın parası peşkeş çekilmiş oluyor. Yeni seçim sürecinde rantçı belediyecilik anlayışına karşı mücadelemiz sürecek.” dedi.


Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : "OBB, HALKIN, PARASINI, ÇÖPE, ATIYOR"

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler