HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
21 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 11:33

Hatırlarını Sormaya Devam Ediyor

Vali Muammer Erol, şehit ailelerimiz, gazilerimiz ile engelli vatandaşlarımızı evlerinde ziyaret ederek, hatırlarını sormaya devam ediyor.
Hatırlarını Sormaya Devam Ediyor

Vali Erol, bugünkü ziyaret programına Şirinevler mahallesinde ikamet eden Gazi Cemil Erol’u ziyaret ederek başladı.

1998 yılında Hakkari Şemdinli’de yola döşenen mayının uzaktan kumanda ile patlatılması sonucu yaralandığını anlatan Gazi Cemil Erol, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek,  “Sayın Valim bizleri unutmadınız. Allah razı olsun sizden. Rabbim sizlere sağlıklı uzun ömürler versin” dedi.

Gazi Cemil Erol ile bir süre sohbet eden Vali Erol, “Siz değerli Gazilerimiz bizim için çok kıymetlisiniz. Vatan uğruna canlarını veren şehitlerimize, gazilerimize minnettarız” diye konuştu.

İkinci ziyaretini Şirinevler mahallesinde oturan Şehit Polis Memuru İmdat Berçin’in ailesine yapan Vali Muammer Erol, şehidimizin eşi Fatma Berçin’e taziyelerini iletti.

Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken, Bulancak-Piraziz arasında denetim görevini ifa ettiği sırada, dur ihtarına uymayan bir aracın çarpması sonucu şehit düşen Polis Memuru İmdat Berçin’in eşi Fatma Berçin’e başsağlığı ve sabır dileğinde bulunan Vali Erol, her zaman şehit ailelerinin yanında olduklarını söyledi.

Vali Muammer Erol, Akyazı  mahallesinde yaşayan ve engeli olan Kübra ve Azra Çelebi kardeşleri de evlerinde ziyaret etti.

Aile ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından gerekli yardımların yapıldığı ailenin  istek ve taleplerini dinleyen Vali Erol, ailenin karşılaştığı sıkıntılarının giderilmesi için de beraberinde bulunan Aile ve  Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan’a talimat verdi.  

Vali Muammer Erol’un hane ziyaretleri programına, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Harun Tan da eşlik etti.




Anahtar Kelimeler : Hatırlarını, Sormaya, Devam, Ediyor

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler