HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
20 Şubat 2024 Salı Saat: 09:22

İnternet Cafe Sektörüne Darbe !

Teknolojik gelişmeler ve bireysel İnternet kullanımının artması ile İnternet cafe sektörüne talep ciddi ölçüde azaldı.
İnternet Cafe Sektörüne Darbe !

Teknolojik gelişmeler ve bireysel internet kullanımının yaygınlaşmasıyla birlikte, geleneksel internet kafelerine olan talep Türkiye genelinde ciddi bir düşüş yaşadı. 2023 yılında, bu trendin etkisiyle ülke genelinde 1200 internet kafe daha kapandı.

Yıllar içinde teknolojinin hızla ilerlemesi, kişisel bilgisayarların ve akıllı telefonların yaygınlaşması, bireylerin evlerinde ve mobil cihazları üzerinden internete erişim sağlamalarını kolaylaştırdı. Bu nedenle, internet kafeleri gün geçtikçe daha az tercih edilir hale geldi.

2023 yılı sonu itibarıyla, Türkiye genelinde kapanan internet kafelerin sayısı 1200'e ulaşarak, toplam internet cafe sayısını 6250'ye düşürdü. Bu durum, sektörde önemli bir değişimi ve adaptasyon ihtiyacını beraberinde getiriyor.

İnternet kafe işletmecileri, bu değişen talebe ayak uydurabilmek adına çeşitli stratejiler geliştirmeye çalışıyor. Birçok işletme, kafe konseptlerini güncelleyerek, oyun odaklı hizmetler sunarak ya da kafe alanlarını daha çok sosyal etkileşime odaklı bir ortam haline getirerek müşteri çekmeye çalışıyor.

Haber Merkezi




Anahtar Kelimeler : İnternet, Cafe, Sektörüne, Darbe, !

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler