HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
19 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 12:27

ŞANLITÜRK ÇAMAŞLILARDAN DESTEK İSTEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi Ordu Milletvekili Naci Şanlıtürk Cumhur İttifakı Çamaş Belediye Başkan Adayı Mahmut Ayparçası’na Çamaşlılardan destek istedi.
ŞANLITÜRK ÇAMAŞLILARDAN DESTEK İSTEDİ

Şanlıtürk yaptığı paylaşımda: “Merkezden Yerele" yönetim anlayışıyla Çamaş'ta "Cumhur İttifakı" belediyeciliğini sürdürmeye kararlıyız.” dedi.

Şanlıtürk ilçede yaptıkları ziyaretle ilgili sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda: “Çamaş Belediye Başkanımız ve yeni dönemde de adayımız Sn. Mahmut Ayparçası, İl Başkanımız Sn. Mehmet Özçelik, İl Başkan Yardımcımız Sn. Aydın Torun, İl Sekreterimiz Sn. DoğukanAk, Çamaş İlçe Başkanımız Sn. Yaşar Aktaş, Ak Parti Çamaş İlçe Başkanı Sn. Bilal Şen ve Fatsa Belediyesi Meclis Üyemiz Sn. Hacı Yelkuvancı ile birlikte; Çamaş İlçe Yönetim Kurulu Üyelerimiz ve Çamaşlı hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek istişarelerde bulunduk. Merkezden Yerele" yönetim anlayışıyla Çamaş'ta "Cumhur İttifakı" belediyeciliğini sürdürmeye kararlıyız. Başkanımız Sn. Mahmut Ayparçası ile "Gizemli Kanyonlar Diyarı" Çamaş ilçemizde hizmetler kesintisiz bir şekilde devam edecek.” şeklinde konuştu




Anahtar Kelimeler : ŞANLITÜRK, ÇAMAŞLILARDAN, DESTEK, İSTEDİ

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler