HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
17 Şubat 2024 Cumartesi Saat: 16:34

ENGİNYURT: FATSA'DAKİ MADEN OCAĞI DERHAL KAPATILMALI ! (ÖZEL HABER)

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt İliç’te yaşanan ve 9 işçinin kaybolduğu maden kazası hakkında konuştu.
ENGİNYURT: FATSA'DAKİ MADEN OCAĞI DERHAL KAPATILMALI ! (ÖZEL HABER)

 

Demokrat Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt İliç’te yaşanan ve 9 işçinin kaybolduğu maden kazası hakkında konuştu. Enginyurt, Fatsa’daki maden ocağı derhal kapatılmalı dedi.

Enginyurt sözlerine şu şekilde devam etti: ;İliç Maden faciası,9 vatandaşımız hala kayıp siyanür resmen insanlık suçu işledi. Siyanür kaymasıyla 9 vatandaşımız hayati tehlike içerisinde. Tutuklananlar kim çalışanlar, şirket sahibine bir suçlama var mı? Yok ÇED yazanlara bir suçlama var mı yok? Valiler, Belediye Başkanları, Kaymakamlar suçlu mu? Yok suçlu kim? Gariban işçi zengin yine kurtuldu.

Kanadalı Şirket yine kurtuldu altınlar gitti garipler hapse girdi. Adaletiniz batsın yazıklar olsun! olan İliç’te 9 vatandaşımıza oldu derhal Türkiye’deki altın maden ocakları kapatılmalı Özellikle Fatsa’daki maden ocağı derhal kapatılmalı.” Dedi   

Özel Haber: Seldanur Kılıç 





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler