HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
16 Şubat 2024 Cuma Saat: 12:10

Ordu Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevine Yeni Atama!

Ordu'da önemli bir sağlık kurumu olan Ordu Devlet Hastanesi Başhekimliği görevinde değişiklik yaşandı.
Ordu Devlet Hastanesi Başhekimliği Görevine Yeni Atama!

6 yıldır bu görevi başarıyla yürüten Uzman Dr. Atila Gürgen, görevinden ayrıldı. Gürgen'in görev süresinin dolmasıyla birlikte, boşalan başhekimlik koltuğuna İç Hastalıkları Uzmanı Eser Uyanık atandı.

Uzman Dr. Atila Gürgen'in ayrılışıyla birlikte, Ordu Devlet Hastanesi'nde yeni bir dönem başlamış oldu. Yıllarca sağlık hizmetlerinin iyileştirilmesi ve hastane yönetiminin geliştirilmesi için çalışan Gürgen'in ardından, hastane personeli ve yerel halk, yeni başhekimleri Eser Uyanık'a desteklerini sunmaya hazırlanıyor.

İç Hastalıkları Uzmanı Eser Uyanık'ın başhekim olarak atanmasıyla, hastane yönetiminde yeni bir dönem başlayacak. Uyanık'ın deneyimli bir hekim olması ve sağlık sektöründeki uzmanlığı, Ordu Devlet Hastanesi'nin kaliteli hizmetlerini sürdürme ve geliştirme yolunda önemli bir adım olarak değerlendiriliyor.

Ordu Devlet Hastanesi'nin yeni başhekimi Eser Uyanık, sağlık alanındaki deneyim ve bilgi birikimiyle, hastane personeli ve yerel toplumun sağlık ihtiyaçlarını karşılama konusunda önemli bir rol üstlenecektir. Yeni dönemde, hastane hizmetlerinin daha da iyileştirilmesi ve bölge halkının sağlık gereksinimlerinin en üst düzeyde karşılanması hedeflenmektedir.





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler