HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 15:48

Bir Haftada 16 Binden Fazla Araç Kontrol Edildi!

Ordu'da trafik kazalarını azaltmaya yönelik olarak yapılan denetimlerde, son bir haftada 16 bin 208 araç ve sürücüsü incelendi.
Bir Haftada 16 Binden Fazla Araç Kontrol Edildi!

Emniyet yetkililerinin verdiği bilgiye göre, bu süre zarfında Ordu genelinde meydana gelen 37 yaralanmalı trafik kazasında 54 kişi yaralandı.

Ordu İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri, trafik güvenliğini sağlamak amacıyla gerçekleştirdikleri denetimlerde çeşitli ihlallerle karşılaştılar. Bu kapsamda, 69 araç sürücüsüne alkollü araç kullanmaktan, 102 sürücüye modifiyeli araç kullanmaktan, 45 sürücüye drift ve hatalı şerit değiştirmekten, 94 sürücüye kırmızı ışık ihlalinden, 630 sürücüye hız sınırlarını aşmaktan, 74 sürücüye seyir halinde cep telefonu ile konuşmaktan, 134 sürücüye emniyet kemeri kullanmamaktan ve 176 sürücüye kask kullanmamaktan cezai işlem uygulandı.

Denetimlerin yanı sıra, diğer trafik kurallarına uyulup uyulmadığı da incelendi. Toplamda 2 bin 596 araç sürücüsüne çeşitli maddelerden işlem yapıldı, 33 araç trafikten men edilirken, 69 sürücünün sürücü belgesi geri alındı.




Anahtar Kelimeler : Bir, Haftada, 16, Binden, Fazla, Araç, Kontrol, Edildi!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler