HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
14 Şubat 2024 Çarşamba Saat: 14:55

“DURMAK YOK HİZMETE VE YOLA DEVAM”

Başkan Aşkın Tören, “bütün şehir eşit hizmet” ilkesiyle şehrin her mahallesine, her sokağına ve her köşesine dokunmaya devam ediyor.
“DURMAK YOK HİZMETE VE YOLA DEVAM”

Başkan Aşkın Tören, “bütün şehir eşit hizmet” ilkesiyle şehrin her mahallesine, her sokağına ve her köşesine dokunmaya devam ediyor. Altınordu Belediyesi ekipleri mevsim koşullarının çalışmaya elverişli seyretmesini fırsata çevirerek 92 mahallede altyapı, üstyapı ve yol çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.

KIRSALDA 24 MAHALLEDE 91 NOKTADA EŞ ZAMANLI ÇALIŞMA YÜRÜTÜLÜYOR

Kent merkezinde birçok noktada hummalı bir altyapı çalışması yürüten Altınordu Belediyesi ekipleri, özellikle kırsal mahallelerde yol çalışmalarına ağırlık veriyor. Kırsalda 24 mahallede 91 noktada eş zamanlı bir çalışma yürütülüyor.

Bir taraftan reglaj çalışmaları yapılırken diğer taraftan kış koşulları nedeniyle yaşanan heyelan ve toprak kaymaları temizleniyor. Öte yandan ekipler, kırsalda dere ağızlarına kapalı box menfez, koruge boru atma, hendek temizleme ve moloztaş İstinat duvarı çalışmalarını da tüm hızıyla sürdürüyor. Vatandaşların ihtiyaç, talep ve beklentileri doğrultusunda yapılan çalışmalar Altınordululardan da takdir toplamaya devam ediyor.

“AŞKIN BAŞKANIMIZDAN ALLAH RAZI OLSUN”

Altınordu Belediyesinin kesintisiz yürüttüğü hizmet seferberliğini değerlendiren vatandaşlar, Başkan Aşkın Tören’in hizmet ve çalışmalarından büyük memnuniyet duyduklarını belirttiler. Vatandaşlar “Aşkın Başkanımızdan çok memnunuz, Allah razı olsun” sözleriyle de teşekkürlerini ilettiler.

Öte yandan Başkan Aşkın Tören’in yeni dönem için aday gösterilmesinden mutlu olduklarını da ifade eden vatandaşlar, “Aşkın Başkanımızla yol yürümekten mutluyuz. Aşkın başkanımızın her zaman yanındayız” ifadeleriyle kendisine destek verdiler.

BAŞKAN TÖREN “DURMAK YOK HİZMETE VE YOLA DEVAM”

Başkan Aşkın Tören “bir evladı olmaktan onur duyduğum bu şehre ve bu şehrin aziz insanlarına hizmet etmenin onurunu ve mutluluğunu daima kalbinde taşıyan bir insan olarak, yaptıklarımızı yeterli görmüyor, daha büyük hizmetler yapmak ve hemşehrilerimize daha büyük sevinçler yaşatabilmek için gecemizi gündüzümüze katıyoruz. Allah'ın izni ve hemşehrilerimizin desteğiyle şehrimizi en güçlü şekilde geleceğe taşıyacağız. Şehrimizin güçlü yarınları, hemşehrilerimizin huzuru ve mutluluğu için durmadan yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




Anahtar Kelimeler : “DURMAK, YOK, HİZMETE, VE, YOLA, DEVAM”

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler