HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 16:48

FATSA KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Fatsa Belediyesi Kırsal Hizmetler Müdürlüğü ekipleri Yalıköy mahallesi Kuştepe Sokakta beton yol çalışması, Aslancami Mahallesi Saitler mevkiinde yol geçişi menfez ve boru atma çalışması gerçekleştiriyor.
FATSA KIRSALINDA YOL ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Yapılan çalışmaların memnuniyetle karşılandığını söyleyen Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, konforlu beton yol çalışmalarının program dâhilinde devam ettiğini belirterek, “Kırsal mahallelerimizde insanların yaşam standartlarını yükseltmek adına değişim, dönüşüm çalışmalarını hızla sürdüreceğiz.” dedi.
“KIRSAL MAHALLE YOLLARIMIZI İLÇEMİZE YAKIŞIR BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTURUYORUZ”
Halkın rahat ve güvenli bir ulaşım sağlaması için kırsal mahallelerde konforlu beton yollar yapmaya devam ettiklerini ifade eden Başkan Kibar, " Vatandaşlarımızın ulaşım konusunda yaşadıkları mağduriyetleri gidermek için kentimiz genelinde planladığımız program çerçevesinde yollarımızı yenilemeye ve ilçemize yakışır bir görünüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Ekiplerimiz bugünde Yalıköy ve Aslancami Mahallelerinde çalışmalarına devam ediyor. Halkımızın rahat ve güvenli bir ulaşım sağlaması için elimizden gelen tüm imkânlarımızı seferber edeceğiz. Fatsa için canla başla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.” şeklinde konuştu.
HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : FATSA, KIRSALINDA, YOL, ÇALIŞMALARI, DEVAM, EDİYOR

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler