HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
13 Şubat 2024 Salı Saat: 15:35

Yoğun Çalışma Temposu Sürüyor

Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi, Şubat ayı olağan toplantısını gerçekleştirdi.
Yoğun Çalışma Temposu  Sürüyor

Toplantıda açıklamalarda bulunan Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, şehir genelinde devam eden belediye çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Başkan Güler, sadece bu ay içerisinde 19 ilçede toplamda 207 farklı noktada, 195 ekiple çalışma yürütüldüğünü ifade etti. Bu çalışmaların, Ordu'nun her köşesinde şantiye benzeri bir tempo ile gerçekleştirildiğini vurguladı.

Başkan Güler, konuşmasında şu detaylara yer verdi: "Seçim kampanyası henüz resmen başlamamış olsa da belediyecilik faaliyetlerimiz hız kesmeden devam ediyor. Sadece bu ay içinde, asfalt ve beton yolda 23 kilometre, stabilizede 104 kilometre, asfalt yama olarak 1644 ton, menfez 290 metre, yağmur suyu 1679 metre, 100 metrekarelik kaldırım ve 1865 metreküp taş duvar çalışmaları yapıldı. Ayrıca, OSKİ'de yağmur suyu hattı ve kanalizasyon hattı gibi önemli altyapı çalışmaları da sürdürülüyor."

Başkan Güler, Ordu'nun altyapı ve üstyapı hizmetlerindeki bu yoğun çalışma temposunun şehrin gelişimi ve yaşam kalitesinin artması adına önemli olduğunu vurgulayarak, vatandaşların da bu süreçte işbirliği içinde olmalarının gerekliliğine değindi.




HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler