HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 21:10

FATSA’DA ENVER YILMAZ RÜZGARI

Bugün Fatsa ilçesinde gerçekleştirdiği esnaf ziyareti sırasında, Ordu Büyükşehir Belediyesi Kurucu Başkanı ve İYİ Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ilgiyle karşılandı.
FATSA’DA ENVER YILMAZ RÜZGARI

Yılmaz, üç gün boyunca esnaf ve vatandaşları ziyaret ederek seçim sürecinde destek arayacak.

Fatsalı vatandaşlar, Enver Yılmaz'ı hasretle beklediklerini belirterek seçim sürecinde kendisine destek olacaklarını ifade etti. Ziyaret sırasında Yılmaz, "Fatsa bizi özlemiş, biz de Fatsa'yı özlemişiz" şeklinde konuştu.

Fatsa'nın sorunlarının çözümü için ellerinde gerekli iradenin bulunduğunu vurgulayan Yılmaz, çevre yolu dışında otopark, otogar, trafik sorunu gibi konuları ele alacaklarını ve OSB'de yapılacak küçük yatırımlarla Fatsa'nın meselelerini çözebileceklerini ifade etti. Yılmaz, iradeleri ve ekibiyle birlikte Fatsa'yı daha yaşanabilir bir şehir haline getirmek için çalışacaklarını belirtti.

Yılmaz, ziyaretlerinin devam edeceğini ve birkaç gün boyunca Fatsa'da olacaklarını belirterek, apartmanlarda, kadın ve gençlik kollarıyla birlikte esnafı ziyaret ederek Fatsa'nın dört buçuk yıllık hasretini gidereceklerini söyledi. Ayrıca, milletin basiretiyle en doğru tercihi yapacağına inandığını ifade etti.




HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : FATSA’DA, ENVER, YILMAZ, RÜZGARI

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler