HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 20:59

DOLUNAY MAHALLESİ GELECEĞE EN GÜZEL ŞEKİLDE HAZIRLANIYOR

Ordu'nun Fatsa ilçesindeki Dolunay Mahallesi'nde devam eden altyapı çalışmaları, yerinde incelendi.
DOLUNAY MAHALLESİ GELECEĞE EN GÜZEL ŞEKİLDE HAZIRLANIYOR

Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Mehmet Hilmi Güler, Fatsa Belediye Başkanı İbrahim Etem Kibar, ilçe başkanı Yasin Sarıçiçek ve diğer yetkililer, mahallede sıcak asfalt çalışmalarını denetledi. Bu çalışmalar, Ordu Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilmekte olup, Fatsa Belediyesi, OSKİ, YEDAŞ ve Telekom gibi kurumlarla koordinasyon içerisindedir.

Dolunay Mahallesi'nde son 5 yılda yapılan yatırımlar arasında iş merkezi, kapalı yarı olimpik yüzme havuzu, basketbol sahaları, geri dönüşüm parkı, kaldırım çalışmaları, sıcak asfalt ve beton yol yapımı gibi birçok proje bulunmaktadır. Büyükşehir Belediye Başkanı Güler, Dolunay'ın ilçenin en önemli mahallelerinden biri olduğunu vurgulayarak, altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından üstyapı projelerine başladıklarını belirtti.

Fatsa Belediye Başkanı Kibar ise, mahallede yapılan yatırımların her birinin büyük bir gayretle gerçekleştirildiğini ifade etti. Dolunay Mahallesi'nin gelişimi için uzun vadeli planlar yaptıklarını ve altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından mahallenin daha da prestijli hale geleceğini dile getirdi.



HABER MERKEZİ





Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler