HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
12 Şubat 2024 Pazartesi Saat: 12:13

Ünye Halkı Güneşli Havayı Değerlendirdi!

Ünye'de kış mevsiminin olmasına rağmen güneşli havayı fırsat bilen vatandaşlar, sahil, park alanları ve piknik alanlarına akın etti.
Ünye Halkı Güneşli Havayı Değerlendirdi!

Keyifli bir Pazar günü geçiren vatandaşlar, Ünye Belediyesi sosyal tesislerinde de vakit geçirerek güzel bir gün geçirdiler. Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı da bu keyifli atmosferde vatandaşlarla bir araya gelerek sohbet etti.

Başkan Tavlı, yaptığı açıklamada, "Hemşehrilerimizin gülen yüzü günümüze neşe kattı." ifadelerini kullandı. Ünye'nin doğal güzelliklerinin ve sosyal olanaklarının keyfini çıkaran vatandaşlar, güneşli havanın tadını doyasıya çıkardılar.

Ünye Belediyesi sosyal tesisleri, güzel bir Pazar gününde vatandaşların buluşma noktası haline gelirken, Başkan Tavlı'nın vatandaşlarla birebir iletişim kurması da takdirle karşılandı. Hemşehriler arasında oluşturulan bu samimi ortam, şehrin sosyal hayatına olumlu katkılar sağlıyor.

Ünye'de yaşayanlar, güneşli havanın tadını çıkararak, bir araya gelme ve sosyal etkinliklere katılma fırsatını değerlendirirken, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı'nın da bu etkinliklere katılımı, halkla olan iletişiminin önemini bir kez daha ortaya koydu.



HABER MERKEZİ




Anahtar Kelimeler : Ünye, Halkı, Güneşli, Havayı, Değerlendirdi!

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler