HABER ARŞİVİ
Lütfen Bir Tarih Seçiniz
HABER ARAMA


Ordu Nöbetçi Eczaneleri
SON DAKİKA HABERLER
Ordu Havaalanı Transfer Samsun Havaalanı Transfer
11 Şubat 2024 Pazar Saat: 15:39

ORDULULAR ÇEKMEKÖY’DE BULUŞTU

Anadolu Yakası Ordulular Derneği, Çekmeköy Taşdelen'deki merkezlerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.
ORDULULAR ÇEKMEKÖY’DE BULUŞTU

Anadolu Yakası Ordulular Derneği, Çekmeköy Taşdelen'deki merkezlerinde basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Geçtiğimiz hafta düzenlenen kongrenin ardından, dernek Başkanı Cemal Genç liderliğindeki yönetim, basın mensuplarıyla gerçekleştirdikleri ilk buluşmada önemli açıklamalarda bulundu.

Cemal Genç, kongrenin ardından düzenlenen ilk buluşmada yaptığı konuşmada, derneğin millete hizmet eden bir yapı olduğunu vurgulayarak, pandemi sürecinde dahi etkinlikler gerçekleştiremeyen derneğin, merkezlerini tadilatla çok amaçlı bir salon haline getirdiğini belirtti.

Başkan Genç, gelecek dönemde derneğin faaliyetlerine dair planları hakkında bilgi verdi. Özellikle pandemi nedeniyle ertelenen etkinliklerin gerçekleştirileceğini ifade eden Genç, derneğin bundan sonra öğrencilere burs imkanı sunacağını, hanımlar ve gençler için çeşitli kurslar düzenleyeceğini ve sosyal kültürel etkinlikler organize edeceğini açıkladı.

Programda katılımcılara, Ordu'nun meşhur yemeklerinden Karalahana çorbası ve fındık ikram edildi. Bu buluşmanın dernek ve basın arasındaki iletişimi güçlendirmeye yönelik bir adım olduğu vurgulanarak, derneğin gelecek planlamalarında paydaşlarıyla daha sık bir araya gelmeyi hedeflediği belirtildi.


HABER MERKEZİ

 




Anahtar Kelimeler : ORDULULAR, ÇEKMEKÖY’DE, BULUŞTU

Haber Yorumları ( 0 Adet)

Adınız
E-mail Adresiniz
Güvenlik Kodu Lütfen Resimdeki kodu yazınız
Bu Habere Yorum Yapılmamış.
İlk Yorumu Siz Yapmak İster misiniz?

Son Haberler